Emülatörde 16 GB Ram seçemiyorum!

uzayalkan

80+
Reaksiyon skoru
80
Arkadaşlar max. 8 GB seçebiliyorum fakat bazıları 16 seçebiliyor. Bunu nasıl arttırırım ?
1686210524152.png

Kardeşim çin sürümünü kullaniyolar gameloobun hem takılma orda verdiğin sayının oyun içinde hiçbir önemi yok otomatik de geç

Kardeşim çin sürümünü kullaniyolar gameloobun hem takılma orda verdiğin sayının oyun içinde hiçbir önemi yok otomatik de geç
Oradaki verdiğim değer tabii ki etkiliyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RAM'iniz 16 GB olduğundan olabilir mi? Yani, en fazla %50'si verilebiliyorsa bu programda, video sahibi 32 GB RAM kullanıyordur, ondan 16 verebiliyor olabilir.
Öyle bir bilgi duymamıştım yarısını kullandığına dair, ama eğer öylese yapacak bir şey yok

RAM'iniz 16 GB olduğundan olabilir mi? Yani, en fazla %50'si verilebiliyorsa bu programda, video sahibi 32 GB RAM kullanıyordur, ondan 16 verebiliyor olabilir.
Kayıt defterinden güncelledim 16 GB yazdım ama 900 GB ram alıyor şuan :D

Oradaki verdiğim değer tabii ki etkiliyor hocam

Öyle bir bilgi duymamıştım yarısını kullandığına dair, ama eğer öylese yapacak bir şey yok

Kayıt defterinden güncelledim 16 GB yazdım ama 900 GB ram alıyor şuan :D
İstersen aç MSI afterburnerdan test et Rami 2 GB ver bide 8 ver hicbi farkı yok sezonluk bin maç atardım zamanında asinayim gameloba

İstersen aç MSI afterburnerdan test et Rami 2 GB ver bide 8 ver hicbi farkı yok sezonluk bin maç atardım zamanında asinayim gameloba
hocam oyunun değil emülatörün sınırı o, illa pubgde geçerli değil yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,636
Üyeler
192,438
Son üye
At007
Geri