En Büyük Kabadayılık Beyefendiliktir

Zzabuza

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
Son zamanlarda görüyorum şöyle vururum şöyle kırarım konuları çok dönüyor. Evine ekmek parası sokmamış kazık kadar adam dünyanın en iyi dövüşçüsü olsa ne yazar?

Kardom kavgaya girme bırak pısırık desinler bi anlık sinirle zarar verir/alırsın üzülen sen olursun. Karşı taraf genellikle nato kafa nato mermer olur ve hayata karşı fransızdır. Bu yüzden bu tarz konuları döndüren kişilerden uzak dur genel olarak kültür seviyesi az olanlardan uzak dur. yalnız bile kalsan en azından adam gibi yalnız kaldı derler kendine saygın olur.

Kardom kavgaya girme bırak pısırık desinler bi anlık sinirle zarar verir/alırsın üzülen sen olursun. Karşı taraf genellikle nato kafa nato mermer olur ve hayata karşı fransızdır. Bu yüzden bu tarz konuları döndüren kişilerden uzak dur genel olarak kültür seviyesi az olanlardan uzak dur. yalnız bile kalsan en azından adam gibi yalnız kaldı derler kendine saygın olur.
Kültür seviyesi yüksek insan mı kaldı? Belki metekral

Kültür seviyesi yüksek insan mı kaldı? Belki metekral
kalmadığının farkındayım fakat ben kurtarabileceim adamı zorluyorum baktım olmuyor bağlantımı koparıyorum sende aynını yap

Hep çekingen kalınmıyor dostum yeri geldiğinde sabır çekmeyi bırakman gerek.
kişiden kişiye değişir 3 yıldır böyleyim arada sıkılıyor insan ama yapacak bişi yok

İl yumruğu yemeyen kendi yumruğunu bir şey sanar. Rahmetli dedem hep derdi.

Kime ne anlatıyoruz ki? İnsanlarımız sinirli ve hemen şiddete baş vuruyor. Hatta bir keresinde yanımda olan bir olaydan bahsedeyim. Toplu taşımadayım, bir tane yaşlı teyze geldi 2 kişi yer vermeye çalıştı teyze bir tanesinin yerine oturunca bir kişi sen otur kardeşim/dostum dedi ve yavaşça ellerini onun omzuna koydu (Kesinlikle sertçe değil, gayet düzgünce) sonra "Ne dokunuyorsun lan?!" Deyip o kişiye yumruk attı sonra kavga ettiler. Kısa sürede ayırdılar.
Yani, demek istediğim bu kadar gereksiz yere kavga başlatanların olduğu ülkede pek akıllananlar olmaz. Onlara göre kavga edemeyen veya nazik olanlar zavallı/ezik. Küçük yaştan kavganın iyi bir şey olmadığı ve sadece kendini savunmak zorunda olduğu zamanlar kullanılması gerektiği öğretilmeli. Öğretiliyor mu? Hayır, sokakta büyüyen çocuklar yaşıtları veya sokakta ki abileri ne yapıyorsa onları yapıyorlar. Bu dediğiniz tanım ne yazık ki sadece bizim için geçerli. Yoksa başkalarına göre zavallının tekiyiz ama biz zavallı değiliz. Gayet normal olması gerektiği gibi efendi insanlarız ve umarım hep öyle kalırız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,231
Üyeler
175,181
Son üye
TurkWitcher
Geri