En çok iş imkanı olan yazılım alanı veya dili

Dostum benden sana bir öneri beyni basan bi arkadaşını al ve front-end öğrensin(css-html). Sen de back-end öğren(PHP, MySQL, JavaScript,JQuery, PHP bagli JSON, ASP.NET). En çok para web’de var tabii ne kadar tanıdık o kadar iş. Ama güvendiğin biri tasarımı yani front-end’i öğrenirse çok güzel paralar kazanırsınız. Burda iş sana düşüyor payı da kendine göre arkadaşına verirsin. Çünkü asıl işi sen yapacaksın, ve ayrıca eğer okuyorsan okuduğun bölüm de bilişimse atıyorum lisede öğretmenlerinin’de gözlerine girersen ve çevren varsa çok güzel de staj yeri bulabilirsin. Çok deli maaş bağlıyorlar gerçekten işini sağlam yaparsan ve sürekli onlarla olursan. Saygılarla
0 bilgi ile direk bunlara başlamak zor olmazmı ama hep ilk olarak python öğren falan denir basit olduğu için direk buna mı başlayayım yoksa ilk python mu öğreneyim.

0 bilgi ile direk bunlara başlamak zor olmazmı ama hep ilk olarak python öğren falan denir basit olduğu için direk buna mı başlayayım yoksa ilk python mu öğreneyim.
C# dan başlaman daha iyi olabilir eğer amacın oyun yapmaksa.

ilgi alanın neye göreyse dostum, komut satırı(bash yani cmd) veya .exe application yazmak istiyorsan, C#, C++ veya python başla. Web’e ilgin varsa kesinlikle önce PHP’den başla. Ve hepsi aynı zorlukta senin öğrenme arşına bağlı bu olay. Kafan alıyorsa hepsini çözersin basit bir şekilde.

ilgi alanın neye göreyse dostum, komut satırı(bash yani cmd) veya .exe application yazmak istiyorsan, C#, C++ veya python başla. Web’e ilgin varsa kesinlikle önce PHP’den başla. Ve hepsi aynı zorlukta senin öğrenme arşına bağlı bu olay. Kafan alıyorsa hepsini çözersin basit bir şekilde.
web ile uğraşmak isterim ozaman php den başlamak en mantıklısı diyorsun yani peki nerden öğrenmeye başlayabilirim ücretli ücretsiz farketmez

web ile uğraşmak isterim ozaman php den başlamak en mantıklısı diyorsun yani peki nerden öğrenmeye başlayabilirim ücretli ücretsiz farketmez
YouTube’de 0’dan php dersleri izle biraz geliştikten sonra YouTube’den PROTOTURK izle o da PHP ile alakalı çok video çekiyor. Udemy’e bak indirimden alacak maddi durumun varsa uygun fiyatlara kesin kaçırma veya ücretsiz varsa onlara bak udemy’den. Matematiğin varsa çok kolay çözeceğin bir dil.

web sitesi tasarımcılığı falan yani değilmi ?
Oyun geliştirme , web , yapay zekadır ama başta web daha çoktur

Çünkü web tasarlamayı öğrenmek çok daha kolay html jc filan

YouTube’de 0’dan php dersleri izle biraz geliştikten sonra YouTube’den PROTOTURK izle o da PHP ile alakalı çok video çekiyor. Udemy’e bak indirimden alacak maddi durumun varsa uygun fiyatlara kesin kaçırma veya ücretsiz varsa onlara bak udemy’den. Matematiğin varsa çok kolay çözeceğin bir dil.
teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,930
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs