En Hızlı Kargo Şirketi?

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
651
Merhaba arkadaşlar. Elimde belgeler var bunu en kısa süre içinde karşı tarafa ulaştırmam lazım. Hızlı ve güvenilir kargo şirketi öneriniz var mı?

o şehirden şehire yoğunluktan yoğunluğa bayağı değişiyor ptt mesela bir günde gönderiyordu benim kargoyu çorum-ankara.

Merhaba arkadaşlar. Elimde belgeler var bunu en kısa süre içinde karşı tarafa ulaştırmam lazım. Hızlı ve güvenilir kargo şirketi öneriniz var mı?
kolay gelsin firması

Ben yurtiçine güveniyorum ancak geçenlerde 1400km kargo gönderdim ptt ile 2 günde gitti. Ucuz diye ptt ile göndermiştim şaşırdım 2 günde teslim edilmesine.

Yurtici ve kolaygelsin

Yurtiçi.

Sürat ya da PTT değil, fakat diğerlerinde şube önemli. Kolay Gelsin beni hiçbir zaman üzmedi.

Hepsijet Trendyol falan da hızlı gönderiyor fakat dışardan kargo alıyorlar mı pek bilmiyorum . Bir yerden bir yere 2-3 gün içinde getiriyorlar .

Çalışma saatlerinden dolayı ben kolaygelsin ve hepsijet diyorum , ptt şehiriçi kargoyu bir günde gönderemiyor

PTT APS ile gönderdim hızlı gitti, buraya yazmayı unutmuşum. Sürat zaten dünyanın en hızlı kargosu da olsa seçmem orası ayrı.

o şehirden şehire yoğunluktan yoğunluğa bayağı değişiyor ptt mesela bir günde gönderiyordu benim kargoyu çorum-ankara.
Benim için bütün kargolar bir yana ptt bir yana hızlı gelse bile 2-3 gün şubede kalıyor arıyorum şubede ama dağıtıma çıkmıyor diyorum çıkar bugun diyorlar akşam oluyor gelmiyor.
onun dışında bana göre en hızlısı HepsiJet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,497
Üyeler
183,438
Son üye
zfrbbcn
Geri