BENBİLGECANDEDE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 496
Asıl sen ne yaşıyon 20 dkda düşündün düşündün bunumu yazdınBirader sen ne yaşıyon![]()
Asıl sen ne yaşıyon 20 dkda düşündün düşündün bunumu yazdınBirader sen ne yaşıyon![]()
20dk dır benden cevap mı bekliyodunAsıl sen ne yaşıyon 20 dkda düşündün düşündün bunumu yazdınneyse uzatmayak
Birader niye forumdasın ya o zaman ? forum kültürü ne demek bilmiyorsun , cahil cahil konuşuyorsun.Saçma saçma sorular kaç kişi istanbullu veya istanbula gitmiş veya kaç kişi anadoluya gitmiş veya kaç kişi hamburgerciye gitmiş herkes gogle yazıp cevabını kolayca bulabilceği şeyleri forumlara yazıyor
Aynen burger kingBurger King
bu venüs gerçekten garip bir insan açtığı konular olsun milletin konularına laf atıp daha saçma konular açması olsun garip yani ben venüsü gördüğüm zaman artık konuya bir şey yazasım gelmiyorBirader niye forumdasın ya o zaman ? forum kültürü ne demek bilmiyorsun , cahil cahil konuşuyorsun.
Yeminle kayıt olurken kültür testi şart oldu senin gibiler yüzünden.
Ben de engelli zaten gözükmüyor mesajları ben bir şeyi için engellemişim bu sıkıntılı arkadaşı zaten , baktım herkes aynı kişiyi yazıyor merak ettim baktım yoksa ben çoktan engellemişim bunu.bu venüs gerçekten garip bir insan açtığı konular olsun milletin konularına laf atıp daha saçma konular açması olsun garip yani ben venüsü gördüğüm zaman artık konuya bir şey yazasım gelmiyor
Patatesleri doğradıkran sonra sirkeli kaynar suya atıp 10-15 dakika haşlayıp kızartırsan dahada gitmene gerek kalmaz.Diyeceksin bir öğün için haşlamaklamı uğraşıcam fazla haşlayıp dolapta saklayabilirsin.Sırf patatesleri için bile Burger Heaven a gidebilirimIstanbul da var mı bilgim yok
Nice greek opinionAsıl sen ne yaşıyon 20 dkda düşündün düşündün bunumu yazdınneyse uzatmayak
kaybol la buradan, adam efendi gibi soru sormuş. cevap yazmak sana düşmüyor. insanlar burada vakit geçirip eğlenebilir. buna kimsenin de karışmaya hakkı yoktur.Saçma saçma sorular kaç kişi istanbullu veya istanbula gitmiş veya kaç kişi anadoluya gitmiş veya kaç kişi hamburgerciye gitmiş herkes gogle yazıp cevabını kolayca bulabilceği şeyleri forumlara yazıyor