- Konu Sahibi Konu Sahibi
Simdi bilgin için teşekkürler şikayetlere falan baktığımda cok şikayet var genellikle şikayetler müşteri hizmetleri olmamasıCEVABIM KESİNLİKLE TURKNET
Simdi bilgin için teşekkürler şikayetlere falan baktığımda cok şikayet var genellikle şikayetler müşteri hizmetleri olmamasıCEVABIM KESİNLİKLE TURKNET
evet memnun olan az kesim ama memnun olanda cok memnunSimdi bilgin için teşekkürler şikayetlere falan baktığımda cok şikayet var genellikle şikayetler müşteri hizmetleri olmaması
Hız 35 mbps veriyor 10 tl daha diyorlar 50 mbps çıkaralım diyorlartürknet kullanmaya başladım altyapın varsa sakın durma söz verdikleri hızı alıyorum şuan mutluyum )
Şöyle Diyeyim Genelde Şikayetler Altyapı Olamayan Kişiler Tarafından Geliyor Fakat Altyapısı Olanlar Hem Hızlı Hemde Ucuz Bir Şekilde Kullanabiliyorlar.Simdi bilgin için teşekkürler şikayetlere falan baktığımda cok şikayet var genellikle şikayetler müşteri hizmetleri olmaması
Aslında Turknet ama altyapına da bağlı bir durum.Uygun fiyatlı hızı yüksek hangi firma olabilir
Kesinlikle Türknet taahhüt bittiğinde geçmeyi düşünüyorumUygun fiyatlı hızı yüksek hangi firma olabilir
Çok fazla iyi değilAlt yapında önemli bir faktör.
evet öyle ben 34 mbps hız alıyorum şuanHız 35 mbps veriyor 10 tl daha diyorlar 50 mbps çıkaralım diyorlar
Cok iyi degilAslında Turknet ama altyapına da bağlı bir durum.
türktelekomdan uzak dur yeterUygun fiyatlı hızı yüksek hangi firma olabilir
Kendim kullanıyorum. TTNET'in tarife işkencesinden kurtardı.Cok iyi degil