En İyi Laptop Markası

Reaksiyon skoru
23
Merhaba, Ben Laptop Almayı Planlıyorum, Kozmetik Ve Teknik Özelliklere Çok Özen Göstermekteyim, Kozmetik Ve Görünüş Olarak Sade RGB Olmayan Bir Laptop Olacak Önerileriniz Nelerdir? Baktığım Markalar HP Ve Lenovo Arasında

Marka bazlı değil de model bazlı bakarsanız daha iyi olur. Laptopta neler yapacaksınız, hangi amaçla, nasıl kullanacaksınız, bütçeniz nedir bunlar önemli.

Marka bazlı değil de model bazlı bakarsanız daha iyi olur. Laptopta neler yapacaksınız, hangi amaçla, nasıl kullanacaksınız, bütçeniz nedir bunlar önemli.
Genelde Pek Oyun Oynamam Ama Oynarsam Katana Zero Ve GTA 4 - 5 Gibi Oyunlar Oynuyorum Nadiren Oyun Oynuyorum 28.000 TL - 30500 TL Bütçem Var

Genelde Pek Oyun Oynamam Ama Oynarsam Katana Zero Ve GTA 4 - 5 Gibi Oyunlar Oynuyorum Nadiren Oyun Oynuyorum 28.000 TL - 30500 TL Bütçem Var
Hocam pek oyun oynamadığını göz önünde bulundurursak bence huawei matebook, asus vivobook, lenovo thinkpad-thinkbook, acer travelmate gibi cihazlara bakmanız sizin için daha iyi olur. Bu tarz ofis ve seyahat amaçlı laptoplar genelde daha sade ve şık tasarıma sahip oluyorlar.

mağzaya gidip en küçük laptopu almanı öneririm çünkü oraya kötü pc koymuyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,698
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri