Varsayılan 4GB dır. Sınırsız yapmanı önermiyorum, Shader cace oyunun gölgelendirici cachesini diskine kaydediyor, 10 GB yap zaten 1 GB felan kullanıyor maksimum.shader cache ayarının yazıcı varsıyalını ve sınırsız arasında ki fark nedir
Oyuna göre değişir bu,RTX 3060 - R5 5600X sistemim için en iyi nvidia ayarlarını arıyorum. En iyi performans ayarı yapıp alabileceğim kaliteli görüntüyü kaybetmek istemiyorum umarım anlamışsınızdır demek istediğimi. Nvidia denetim masası ayarı önerir misiniz?
o şekilde fps düşmez mi3D uygulamanın karar vermesine izin ver yap. Başka bişeye gerek yok.
öneriniz nedir hocam?Oyuna göre değişir bu,
Kimi oyunu berbat ediyor ve gereksiz yere yüksek rpm çeviriyor,
Kaç hz istediğinize ve oyuna bağlı olarak grafikleri takoz yapmadan dengeli & performans ayarlar mevcut.
En basiti bu sistem PUBG düzgün ayarlar ile 180 fps stabil oynatırken, çamur grafiklerle 400 fps çekiyor.
Ben de RTX 3060 kullanıyorum. Böyle FPS iyi oluyor. Hatta beklediğimden yüksek bile oluyor. Mesela cyberpunk 1080p ultrada böyle.o şekilde fps düşmez mi
Unlost 1milyon fps ayarları
Ben de RTX 3060 kullanıyorum. Böyle FPS iyi oluyor. Hatta beklediğimden yüksek bile oluyor. Mesela cyberpunk 1080p ultrada böyle.
Alıntıyı görüntüle
Evet onu seç gerisine karışma. En iyi ayarı yapar o.bahsettiğiniz ayar bu değil mi?
Oyuna göre değişir,o şekilde fps düşmez mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
öneriniz nedir hocam?
peki hocam o şekilde kullanıcam teşekkürlerEvet onu seç gerisine karışma. En iyi ayarı yapar o.
Sizin gibi düşündüğüm için sistem toplarken amd den uzak durdum. Başta dediğiniz gibi ağırlıklı olarak gta 5 rdr2 gibi kaliteli oyunlar oynicam. 165hz 1080p ips panel bi monitörüm var.Oyuna göre değişir,
En basiti gta v, rdr 2 vb. Oynayacaksan yüksek kalite yap,
Mmorog için dengeli,
Cs go vb 240 hz + kaliteli monitör varsa yüksek performans. 240 hz altı dengeli
2k ekranda yine oyuna göre fps yetmezse dengeli.
Misal ben sırf nvidia grafik değerlerini ve renk tonunu sevdiğim için amd asla almam
Gta, PUBG ve eso rx 580 vs gtx 1060 yaptığımdan beri ( abim ve benim pcler) amd grafikleri benlik değil. Amd kendi destekli oyunlarında misal bf1 aşırı popülerdi, ondaki grafik sunumu denk kartta daha iyiydi.