ulaş uluhanlı
80+
- Reaksiyon skoru
- 113
Arkadaşlar parası önemli değil en iyi termal macun hangisidir?
performansı nasıldır bu macunun bilgin var mıArtic mx4
performansı nasıldır bu macunun bilgin var mı
noctuaEn iyisi bu onu biliyorum
Ryzen 7 3800x var bende birde sıvı soğutucu olarak xigmatek aurora 240 mm var yani hangi macunu kullandılar bilmiyorum fakat bana biraz sıcak geldi termal macun daha ulaşılabilir olduğundan değiştirmek istiyorum. En verim alacağım hangisi hocam ?İşlemcinin üstüne kullanılmasını önermesem de en iyisi bu:
thermal grizzly kryonaut extreme - Google Alışveriş
www.google.com
Bunun dışında işlemciye önerdiğim tek kullanımlık
![]()
OEM Termal Macun Yüksek Kalite 2 Gr 13.5w/m-k Platınum T9+ Edition Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
OEM Termal Macun Yüksek Kalite 2 Gr 13.5w/m-k Platınum T9+ Edition yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kardeşim eyvallah doğrudur ama benim sorduğum en iyisi grizzly daha iyi gibien fiyat performanslısı arctic mx4
Dediğim gibi para önemli değilen fiyat performanslısı arctic mx4
Thermal Grizzly Conductonaut en iyisi şuan lakin uzun vadede işlemciyi aşındırabilir.Kardeşim eyvallah doğrudur ama benim sorduğum en iyisi grizzly daha iyi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim gibi para önemli değil
urun.n11.com
kanak grizzly buldum hepsi buradada satılıyor ya alıcam umarımEn iyisi mx-4 değil tabi ki en iyi olmasa da en iyilerden biri mastergel maker olması lazım. Tabi thermal grizzly de var ama türkiyede bulmak biraz zor.
işlemci ve soğutucu arasına termal grizzly almayın. Sıvı metal genelde delid işleminde kullanılıyor. Mastergel maker sizin için gayet yeterli olacaktır.kanak grizzly buldum hepsi buradada satılıyor ya alıcam umarım