Neler Yeni

Öneri En iyi uygun evde İnternet

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar evde İnternet sözleşmem biti cek
Vodofone kullanıyordum normalde 35mbs vdsl paket vardı Türktelekom a baktım baya pahalı vodofone da pahalı geldi netspeed e baktım uygun gibi diger internetlere göre ama müşteri hizmetleri nasıldır sorun ciktimi yardımcı olurlar mı sıkıntı çıkarırlarmi tavsiyelerinizi bekliyorum

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
bizimki de bitmek üzere türknetin fiyatları iyi gibi ona bi bak

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
hem müşteri hizmetleri hem de taahhüt olduğu için yine en iyisi ttnet bence, yoksa diğer issler paso zam yapıyor enflasyona göre

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
hem müşteri hizmetleri hem de taahhüt olduğu için yine en iyisi ttnet bence, yoksa diğer issler paso zam yapıyor enflasyona göre
şuan ttnet var açık söylüyorum müşteri hizmetleri kötü son ay aramamıza rağmen git gel yaşanıyor netspeed yada türknet geçeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TTNet Hocam 50mbs 349 tl çok pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan ttnet var açık söylüyorum müşteri hizmetleri kötü son ay aramamıza rağmen git gel yaşanıyor netspeed yada türknet geçeceğim
Ben belki vodofone da kalırım uzuzn yıllardır kullanıyorum hem hat hemde modemde güzel bir indirim yaparlarsa ama onun dışında vodofone paketleride baya pahalanmis

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Paketler yok 1000mbs diyor bu neyin nesi böyle anlamadım
Turknette paket bulunmuyor altyapından alacağın maksimum hızı verir. Turknet sayfası üzerinden altyapı testi yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Turknette paket bulunmuyor altyapından alacağın maksimum hızı verir. Turknet sayfası üzerinden altyapı testi yapabilirsin.
Link atarmisiniz hocam tam oalrak anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

o maksimum galiba ama netspeed baktım iyi gibi geldi onu alabilirsin bence
Evet 100Mbps 278 tl ilk 6 ay tabi sonrası yine pahalı bilemedim

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
Ben belki vodofone da kalırım uzuzn yıllardır kullanıyorum hem hat hemde modemde güzel bir indirim yaparlarsa ama onun dışında vodofone paketleride baya pahalanmis
benim fiber altyapı maksimum 100mb destekliyor türknette 12 ay peşinle 279 netspeed de normal 279 bence türknet mantıklı gibi

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Link atarmisiniz hocam tam oalrak anlamadım
Bu siteden evinize gelecek maksimum hızı öğrenebilirsiniz eğer bina içinde fiber varsa kutu üstünde hangi firma yazıyorsa onunla görüşmeniz lazım. Büyük bir kutu olmasi lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
benim fiber altyapı maksimum 100mb destekliyor türknette 12 ay peşinle 279 netspeed de normal 279 bence türknet mantıklı gibi
Bizim binada fiber yok turknette alt yapi sorguladım Vdsl 75 Mbps destekliyor gayet yeterli bu da 279 Tl mi ne baya iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu siteden evinize gelecek maksimum hızı öğrenebilirsiniz eğer bina içinde fiber varsa kutu üstünde hangi firma yazıyorsa onunla görüşmeniz lazım. Büyük bir kutu olmasi lazım.
Fiber yoktur Büyük ihtimalle bi 40 sene daha gelmez bu binaya bir sol binamıza geldi aMa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,840
Üyeler
161,150
Son üye
ozkann2
Top Bottom