En sevdiğiniz diziler

ananas_suyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
661
Arkadaşlar herkes en sevdiği dizileri yazsın yeni dizi arayanlara tavsiye-oneri olur

BENİM EN SEVDİĞİM DİZİLER

breaking bad
tranger things
Punisher
All of are dead
Black summer
The boys
Daha varda artık aklıma gelmiyor hepsini üzün aralıklar izlediğim için hatırlamıyorum

Breaking Bad'den sonra Better Call Saul yazmayan adamdan şüphe duyarım.

Benim
  1. Breaking Bad
  2. Better Call Saul
  3. Vikings
  4. Peaky Blinders
  5. La Casa de Papel
  6. Stranger Things
  7. Office
  8. Narcos
  9. The Queen's Gambit

Yabancı dizi bizi kesmez ya ben söz izliyorum şuan yazdıklarınızdan daha iyi bence

Tr
Leyla ile mecnun

Yabanci
shameless

Baskada yok

Breaking Bad'den sonra Better Call Saul yazmayan adamdan şüphe duyarım.
Doğru diyorsun ama o dizi pek sarmadı beni 2 bölüm filan izledim avukatlık işleri filan beni sıktı az insanlar izledikçe açılıyor breaking bad gibi dedi ama bilmiyorum o dizi bana bı sıkıcılık hissi verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yabanci
shameless
Shameless o diziyi izlemeyi düşünüyorum baya videosunu gördüm güzel duruyor

Yabancı dizi bizi kesmez ya ben söz izliyorum şuan yazdıklarınızdan daha iyi bence
Bence tek yerli dizi ile kalma açıkçası benide yerli diziler kesmiyor gerçeğe çok uzak abartılmış saçma senaryolar hem tr de dizilerde 1.30 saat kuralı var o yüzden bölümler sıkıcı saçma senaryo dışı oluyor sırf o sebeb bile yetiyor izlememeye

Doğru diyorsun ama o dizi pek sarmadı beni 2 bölüm filan izledim avukatlık işleri filan beni sıktı az insanlar izledikçe açılıyor breaking bad gibi dedi ama bilmiyorum o dizi bana bı sıkıcılık hissi verdi

Shameless o diziyi izlemeyi düşünüyorum baya videosunu gördüm güzel duruyor
Tavsoye ederim

Arkadaşlar herkes en sevdiği dizileri yazsın yeni dizi arayanlara tavsiye-oneri olur

breaking bad
tranger things
Punisher
All of are dead
Black summer
The boys
Daha varda artık aklıma gelmiyor hepsini üzün aralıklar izlediğim için hatırlamıyorum

Leyla ile Mecnun
Medcezir
Altı Mantı
Lakazede papel

Sherlock

Sen bi de 4-5-6'yı izlesen var ya Breaking Bad'de neymiş dersin.

breaking bad
tranger things
Punisher
All of are dead
Black summer
The boys
Normalde çok dizi yazarım fakat en sevdiğim üçlü Vikings,The Walking Dead,The Punisher.

Normalde çok dizi yazarım fakat en sevdiğim üçlü Vikings,The Walking Dead,The Punisher.
Odin’in bir şölen hazırladığını bilmek beni memnun ediyor.
Yakında kavisli boynuzlardan bira içiyor olacağım.
Valhalla’ya gelen bu kahraman, ölümünün yasını tutmuyor!
Odin’in salonuna korkuyla girmeyeceğim! Orada oğullarımın bana katılmasını bekleyeceğim ve katıldıkları zaman zafer öykülerini zevkle dinleyeceğim!

Valhalla is coming

The walking dead bende izlicektim ancak benden önce annem ile babam senelerdir izlediği için televizyonda spoiler çok fazla yedim filmi bölük pörçük biliyorum kritik sahneler kimler ölüyor vb o yüzden izleyemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,373
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri