En sevdiğiniz kitap nedir?

Mahmut Yılmaz

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,671
Biliyorum böylesine cahil bir forumda bu konu pek mantıklı değil lakin en sevdiğiniz, ilham aldığınız kitap nedir? Hakikaten merak ettim doğrusu. Belki de keşfetmediğim diyarlara yelken açarım konu vesilesiyle. İyi akşamlar diliyorum.

Biliyorum böylesine cahil bir forumda bu konu pek mantıklı değil lakin en sevdiğiniz, ilham aldığınız kitap nedir? Hakikaten merak ettim doğrusu. Belki de keşfetmediğim diyarlara yelken açarım konu vesilesiyle. İyi akşamlar diliyorum.
George Orwel -1984
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pal sokağı çocuklarıda olabilir tam emin değilim

cahil forumsa sen neden burdasın

Gizemlerin efendisi . Zamanında okumuştum. Şuanda ikinci kitabı olan kaçınılmazlık çemberini okuyorum. Bir webnovele göre gerçekten iyi bir eser.

Küçükken hiç kitap okumayı sevmesem bile okuduğum seridir. İçerisinden çıkan aparat sayesinde hikayenin belirli noktalarında bulunan soru ve gizli resimlere ulaşabiliyorsun ve kitap seni puanlayarak hikayedeki karakterlerle karşılaştırıyor. Mükemmel bi seri.

Ekler

• images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    44.9 KB · Hit: 52
Simyacı ve Bulantı hayata bakış açımı değiştiren sevdiğim kitaplardandır.
İkisini tavsiye edebilirim sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,510
Üyeler
185,274
Son üye
emrebektas
Geri