ne yapalım çok güzelLaaan bilerek mi yapıyonuz hüüğ![]()
Modumu yükseltiyor direkt. Şuan açtım dinliyorumPSL ben de seviyorum hoşuma gidiyor 200 ise şimdi görüyorum o da güzel tam ultrakill oyunu şarkısı gibi 200 olan beğendim
Sezen aksu tükeneceğiz - geri dönArada kaldığınız olursa 2 tane de atabilirsiniz ama üç olmaz öyle istedim :3
Şimdi Vampirler konusundasınız
Bunu çok seviyorum en sevdiğim şarkı ilk çıktığından beri aralıksız dinliyorum her zaman favorim olmuştur
Bu şarkı ise ayrı bi aşığıyım çok güzel ya kafayı yiyorum bu iki şarkıya canlarım benim hiç bırakmasınlar beni
(çalmayın bunları sadece ben dinliyorum benim sadece bu şarkılar) he bide beni linçlemeyin lütfen
![]()
nedense herkes bı Türkçe dinliyor böyle çok yabancı dinleyen çıkmadı şarkıyı çok az biliyorum ama bildiğim kadarıyla güzel zevkin varSezen aksu tükeneceğiz - geri dön
Mero baller los
Baya iyi bu arada bu senin oyunlarda ki müzik zevkinin olayını hatırlıyorum bu da baya iyimişHiç bilmediğim bir müzik açıp dinlemiyorum genelde oynadığın oyunlarda bazen benim hoşuma giden müzikler oluyor. Dinlerken benim için bir anlamı olmuş gibi oluyor en azından hoşuma gidiyor. Son zamanlarda bunu başaran expedition 33 oyununu bitirdikten sonra haftalarca müziklerini dinledim. En iyilerinden biri buydu
Sağol yabancı fazla dinlemem ama 2 sanatçı hariç, the weekend çoğu şarkısını severim birde miyagi rusça iyi sarıyonedense herkes bı Türkçe dinliyor böyle çok yabancı dinleyen çıkmadı şarkıyı çok az biliyorum ama bildiğim kadarıyla güzel zevkin var
Rusça şarkılar fena ya ama sadece sen değil diğer kişiler de geneli hep Türkçe ondan veya belki sadece favorileri Türkçe olanlardırSağol yabancı fazla dinlemem ama 2 sanatçı hariç, the weekend çoğu şarkısını severim birde miyagi rusça iyi sarıyo