En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

Favorim.

Spor salonunda bu iki şarkı arasında geçiş yapar dururum.

PSL ben de seviyorum hoşuma gidiyor 200 ise şimdi görüyorum o da güzel tam ultrakill oyunu şarkısı gibi 200 olan beğendim
Modumu yükseltiyor direkt. Şuan açtım dinliyorum :D bütün kaygılarım gitti.

Arada kaldığınız olursa 2 tane de atabilirsiniz ama üç olmaz öyle istedim :3

Şimdi Vampirler konusundasınız 😝
Bunu çok seviyorum en sevdiğim şarkı ilk çıktığından beri aralıksız dinliyorum her zaman favorim olmuştur

Bu şarkı ise ayrı bi aşığıyım çok güzel ya kafayı yiyorum bu iki şarkıya canlarım benim hiç bırakmasınlar beni

(çalmayın bunları sadece ben dinliyorum benim sadece bu şarkılar 😭) he bide beni linçlemeyin lütfen 😓
Sezen aksu tükeneceğiz - geri dön
Mero baller los

Hiç bilmediğim bir müzik açıp dinlemiyorum genelde oynadığım oyunlarda bazen benim hoşuma giden müzikler oluyor. Dinlerken benim için bir anlamı olmuş gibi oluyor en azından, hoşuma gidiyor. Son zamanlarda bunu başaran expedition 33 oyununu bitirdikten sonra haftalarca müziklerini dinledim. En iyilerinden biri buydu

Son düzenleme:
Sezen aksu tükeneceğiz - geri dön
Mero baller los
nedense herkes bı Türkçe dinliyor böyle çok yabancı dinleyen çıkmadı şarkıyı çok az biliyorum ama bildiğim kadarıyla güzel zevkin var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bilmediğim bir müzik açıp dinlemiyorum genelde oynadığın oyunlarda bazen benim hoşuma giden müzikler oluyor. Dinlerken benim için bir anlamı olmuş gibi oluyor en azından hoşuma gidiyor. Son zamanlarda bunu başaran expedition 33 oyununu bitirdikten sonra haftalarca müziklerini dinledim. En iyilerinden biri buydu
Baya iyi bu arada bu senin oyunlarda ki müzik zevkinin olayını hatırlıyorum bu da baya iyimiş

nedense herkes bı Türkçe dinliyor böyle çok yabancı dinleyen çıkmadı şarkıyı çok az biliyorum ama bildiğim kadarıyla güzel zevkin var
Sağol yabancı fazla dinlemem ama 2 sanatçı hariç, the weekend çoğu şarkısını severim birde miyagi rusça iyi sarıyo

Sağol yabancı fazla dinlemem ama 2 sanatçı hariç, the weekend çoğu şarkısını severim birde miyagi rusça iyi sarıyo
Rusça şarkılar fena ya ama sadece sen değil diğer kişiler de geneli hep Türkçe ondan veya belki sadece favorileri Türkçe olanlardır

Geri