Neler Yeni

En sevdiğiniz silah nedir?

Çok fazla bf1 Oynamışsın sen. :p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim içinse Jony Silverhand in silahı. Abi hastayım animasyonlarına ya. Özellikle şarjörü tam bitirdikten sonra yatay şekilde silahı kurma animasyonu çok iyi. Gerçek silah dersem pek çok sevdiğim silah var o yüzden bunu deyip bırakıyorum.

Son düzenleme:
Aga ayip yadigar o

Turanda bu silahı çok seviyordu dimi @01adanalı
4 yiv ve 4 set bulunduran G3, 100-200 metreden atılan bir kurşun isabet ettiği taktirde tamamen delip geçer. Eklem bölgesine ateş edilirse uzuv direk kopar. Karın bölgesine denk gelirse iç organları parçalayarak, kişi iç kanama ve kan kaybından çok kısa sürede ölür. G3 tamamen bir ölüm makinesidir. Sadece ve sadece öldürmek için tasarlanmıştır. Fakat tahrip gücünün yüksekliği ona birçok dezavantaj getirmiştir. Bu dezavantajlar yüzünden pek kullanışlı bir silah değildir.

1- Dolu şarjör ile 5kg. Boş şarjör ile 4.25 kg. Yani çok ağır. Bu silahla her gün 2 saat nöbet tutarken omzum günlerce ağrıyordu. AK-47 yani senin bildiğin adıyla keleş sadece 3.5 kg.
2- Taaruz sırasında silah çok ağır olduğu için atılan mermiler hedefleri tutturmada çok başarılı olamıyor. Bu yüzden G3'ün öldürücü etkisi düşüyor. Öldürme etkisi olarak aslında AK-47'den daha güçlü.
3-50-60 mermiden sonra namlu şişiyor. Yani tutukluk yapıyor. Düşman karşısında tutukluk yaptığını düşününce sonuç kesin ölüm. AK-47'de ise böyle bir sorun yok.
4-Yağmurda çamurda ve suda işlevsiz yani bozuluyor. AK-47 ise yağmur çamur kar dinlemeden tam gücünde çalışabiliyor.
5- Çok çabuk tozlanıyor. Bu da sürekli temizlenmek zorunda olduğu anlamına geliyor.
6- Bakımı oldukça zahmetli. Tüm parçaları söküp takmak ve temizlemek 10 dakikayı buluyor. Ben bu süreyi 5 dakikaya indirebilmiştim hızlıca söküp takabiliyordum bayağı pratik gerektiriyor ama. AK-47 de ise bu süre 2-4 dakika. Keleş söküp takması baya zevkli.
7- G3 en fazla 20 mermi alabiliyor. AK-47 ise 30 mermi. Uzatılmış şarjörle 40 mermi alabiliyor.
8- Tepmesi çok fazla. İlk atışımda yanlış tutmuştum ve omzumu fena morartmıştı. Dişime gelseydi muhtemelen dişim kırılırdı. AK47 çok tepiyor diyenler sadece CS oynamıştır.
8- TSK bile artık bıraktı bunu kullanmayı. Çok daha etkili olan MPT76'ya geçildi.

Özetle G3 savunmayı bırakın.

Son düzenleme:
Çift namlulu pompalı tüfek benim için en iyi yakın alanda etkili silahtır.

:,) mükemmel silahtı

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    4.2 KB · Hit: 31
Çok fazla bf1 Oynamışsın sen. :p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim içinse Jony Silverhand in silahı. Abi hastayım animasyonlarına ya. Özellikle şarjörü tam bitirdikten sonra yatay şekilde silahı kurma animasyonu çok iyi. Gerçek silah dersem pek çok sevdiğim silah var o yüzden bunu deyip bırakıyorum.
Hoaydaa :D

Hafif (!) Makineli Tüfekler

Geri