En Ucuz Dambıl Tavsiyesi

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
548
Arkadaşlar selam, yeni başlayan kişiler için dambıl önerileriniz varmıdır? Evde yapacağım sadece dambıl istiyorum halter seti koyacak yer yok.

Ayrıca yeni başlayanlar için dambıl ile hareket tavsiyeleriniz varmı?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
1 AY SONRA DÜZENLEME:

Arkadaşlar 5 KG bundan aldım 1 ay düzenli çalıştım artık setler kolay gelmeye başladı biraz daha ağırlık arttırmak istiyorum. Bu dambıllar boyut olarak çok büyük geldi daha küçük ve tutuş yeri küçük dambıl önerileriniz varmı tercihen 8KG civarı.

Son düzenleme:
Hocam son günlerde bende bakıyorum , bana 2 x 10 kg lazım

Spor salonuna gidecek vaktiniz yok mu?Eve dambıl almak çok mantıklı bulmuyorum.Belediyelerin spor salonları falan oluyor

Arkadaşlar selam, yeni başlayan kişiler için dambıl önerileriniz varmıdır? Evde yapacağım sadece dambıl istiyorum halter seti koyacak yer yok.

Ayrıca yeni başlayanlar için dambıl ile hareket tavsiyeleriniz varmı?
Hocam gidebiliyorsanız salona gitmenizi öneririm evdeki ağırlıklar bir süre sonra yetersiz kalacak. Ayrıca evde verimli sırt çalışamazsınız barfiks ve türevlerini yapabilirsiniz sadece.

eve halter seti falan almayın sakın kullanımları zor klipleri zaten berbat salona gidin derim burda belediye en son 100 lira falandı bir tık kalabalık oluyor ama her türllü almadan daha iyidir

1 AY SONRA DÜZENLEME:

Arkadaşlar 5 KG bundan aldım 1 ay düzenli çalıştım artık setler kolay gelmeye başladı biraz daha ağırlık arttırmak istiyorum. Bu dambıllar boyut olarak çok büyük geldi daha küçük ve tutuş yeri küçük dambıl önerileriniz varmı tercihen 8KG civarı.

Durumun el veriyorsa döküm ağırlık setleri var onlardan edinebilirsin. Geliştikçe ağırlığını ayarlarsın

Geri