Gaming Gecesinde JD610S alın, başka alternatif yok gibi.200 üstüne çok az çıksın 220 falan olsun en fazla yani düşürebildiğiniz kadar.
Post automatically merged:
Şu anki kalvyem A101 de satılan 40 TL piranha ışıklı klavye ve bağlantısı sıkıntılı.
Ne zaman o gece.Gaming Gecesinde JD610S alın, başka alternatif yok gibi.
Her Cuma saat 22:00'da İncehesap 'ta.Ne zaman o gece.
Evet genelde düşüyor.Şu anda 250 TL cuma günü baya düşer o zaman.
5 Gün sonra sona erecek yazıyor cuma günü tekrar mı düşer.Evet genelde düşüyor.
Bu indirim sayılmaz, normalde de bu fiyata satılıyor hemen hemen.5 Gün sonra sona erecek yazıyor cuma günü tekrar mı düşer.
Hmm o zaman cuma günü 190 180 olur tahminim.Bu indirim sayılmaz, normalde de bu fiyata satılıyor hemen hemen.
Sanmıyorum ama 200-220 olabilir.Hmm o zaman cuma günü 190 180 olur tahminim.
Post automatically merged:
E iyi o zaman teşekkürler sence nasıldır kalitesi RGB modları falan.
Hmm tamamdır.Sanmıyorum ama 200-220 olabilir.
610S Sanırsam hem kalite hem ucuzluk istiyorsan. Tabi o bütçeye mekanik almak ne kadar mantıklı orasını bilemem ben kaliteli bir membran tercih ederdim.
Saber ucuz değil 374 TL indirimli fiyatı benim 200 TL lerde bulmam lazım en kötü.
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum mekanik yada mekanik hisli rgb klavye fakat bu fiyatlar ne dünyanın kodlarınımı yazıyoruz bunlarla en fazla 100 tl verebiliğcek durumdayım yokmu şu paraya bi f-p ürünü indirimde olur bişey olur?Saber RGB idi sanırsam bi tost a soralım (tost etiketlenmiiyor ban mi yedi?)
mekanik bulman imkansız alabileceğin geçen gün şoka gelen klavye olabilirarkadaşlar bende almayı düşünüyorum mekanik yada mekanik hisli RGB klavye fakat bu fiyatlar ne dünyanın kodlarınımı yazıyoruz bunlarla en fazla 100 TL verebiliğcek durumdayım yokmu şu paraya bi f-p ürünü indirimde olur bişey olur?