Dreed 80+ Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 103 Reaksiyon skoru 13 13 Kasım 2025 #1 Ev interneti olarak şuanda türkcell süperonline kullanıyorum 2 ay sonra sözleşme bitiyor oturduğum bölgeye max 50mbps hız geliyor adsl altyapıydı sanırım uygun fiyatlı önerebileceğiniz ev interneti varmı
Ev interneti olarak şuanda türkcell süperonline kullanıyorum 2 ay sonra sözleşme bitiyor oturduğum bölgeye max 50mbps hız geliyor adsl altyapıydı sanırım uygun fiyatlı önerebileceğiniz ev interneti varmı
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 14,809 Reaksiyon skoru 7,187 13 Kasım 2025 #2 vdslde bile ucuzunu önermem adslde hiç mi hiç bulaşmayın türktelekoma geçin en azından sövebiliyorsunuz onlara
vdslde bile ucuzunu önermem adslde hiç mi hiç bulaşmayın türktelekoma geçin en azından sövebiliyorsunuz onlara
Dreed 80+ Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 103 Reaksiyon skoru 13 13 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 emreBeoa yazmış: vdslde bile ucuzunu önermem adslde hiç mi hiç bulaşmayın türktelekoma geçin en azından sövebiliyorsunuz onlara Devamı için tıklayın... türktelekoma hiç bulaşmak istemiyorum ya 40 civarı hız veren uygun fiyatlı bişey olsun yeter
emreBeoa yazmış: vdslde bile ucuzunu önermem adslde hiç mi hiç bulaşmayın türktelekoma geçin en azından sövebiliyorsunuz onlara Devamı için tıklayın... türktelekoma hiç bulaşmak istemiyorum ya 40 civarı hız veren uygun fiyatlı bişey olsun yeter
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 14,809 Reaksiyon skoru 7,187 13 Kasım 2025 #4 Dreed yazmış: türktelekoma hiç bulaşmak istemiyorum ya 40 civarı hız veren uygun fiyatlı bişey olsun yeter Devamı için tıklayın... en bulaşılası o diyim sadece benden bu kadar öneri çıkar @Lady-Of-Ice
Dreed yazmış: türktelekoma hiç bulaşmak istemiyorum ya 40 civarı hız veren uygun fiyatlı bişey olsun yeter Devamı için tıklayın... en bulaşılası o diyim sadece benden bu kadar öneri çıkar @Lady-Of-Ice
Lady-Of-Ice 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 6,830 Reaksiyon skoru 1,812 13 Kasım 2025 #5 Adsl de 50 gelmez; vdsl olmasın. Fiyat olarak derseniz; şu an en ucuz MobilFree. Powernet, Gigaspeed, Fixnet, Hiperonline var.
Adsl de 50 gelmez; vdsl olmasın. Fiyat olarak derseniz; şu an en ucuz MobilFree. Powernet, Gigaspeed, Fixnet, Hiperonline var.
Dreed 80+ Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 103 Reaksiyon skoru 13 13 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Lady-Of-Ice yazmış: Adsl de 50 gelmez; vdsl olmasın. Fiyat olarak derseniz; şu an en ucuz MobilFree. Powernet, Gigaspeed, Fixnet, Hiperonline var. Devamı için tıklayın... adsl diye hatırlıyorum türknetin sitesinden adrese bakınca 45mbps gözüküyor
Lady-Of-Ice yazmış: Adsl de 50 gelmez; vdsl olmasın. Fiyat olarak derseniz; şu an en ucuz MobilFree. Powernet, Gigaspeed, Fixnet, Hiperonline var. Devamı için tıklayın... adsl diye hatırlıyorum türknetin sitesinden adrese bakınca 45mbps gözüküyor
Lady-Of-Ice 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 6,830 Reaksiyon skoru 1,812 13 Kasım 2025 #7 Şuradan bakın birde. https://gigaspeed.com.tr/altyapi-sorgulama