kesinlikle hocam, arkadasa cevap verme zahmetine girmek istememistim ancak agziniza saglik. iyzico sayesinde cuzdanimdaki para da dahil 6 bin liraya geldi bana gaming.gen'de 1650w olani. bu paraya boyle bir urun tarihte olmamisti sanirim. fiyatina gore rakipsiz arkadaslar. ihtiyaciniz varsa kesinlikle kacirmayin. 1350w olani da 5900 lira suan gamin.gen'de. iki urunun de linklerini tekrardan assagiya ekledim.Hocam kusura bakma ama ''%10 yükte 12 volt veremeyen PSU?'' şeklinde yorum yapmanız doğru değil sektör standartları bazında üreticilerin verdiği değerler 12 volt kanalı için min: 11.60 max:12.40 gibi bir değer diye hatırlıyorum yaklaşık olarak burada standart bir değer vermesi daha önemli 11.93 altına hiç düşmemiş ve yukarı yada aşağı değer olarak neredeyse hiç oynamamış psu bu değer gayet yeterli zaten hesaplıyacak olursak 12.00-11.93 =0.07 volt gibi komik bir rakam ortaya çıkacaktır bu değerlere bakarak psunun gayet yeterli olduğunu söyleyebiliriz ayrıca ''efficiency'' değerlerine bakıldığında %90 altına hiç düşmediği görülüyor imzanızda belirtiğiniz psunuz olan fsp vita 1000w psudan total score efficiency ve relative performance değerleri olarak daha iyi score almış (tabloyu alta bırakıyorum) sözün özü Enermax Revolution D.F.X 1650W gayet iyi bir psu hele fiyatına bakıldığında tam bir f.p. ürünü ayrıca bende yakın zamanda forumda bir arkadaşın açtığı indirim konusundan 1200w olanını 5.900TL gibi bir rakama aldım (indirim konusunu açan ''MasterOfPuppets'' nickli arkadaşa da buradan teşekkür etmiş olayım) gayet memnunum
Alıntıyı görüntüle
Enermax Revolution D.F. X 1650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1650EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.