Neler Yeni

Enermax liqmaxflo argb 240 mm 2639TL - 360 mm 3159TL (iyzico extra indirim)

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,127

Bu modeller de siyah sıvı soğutucu arayanlar için olsun. İyzico ile extra indirim de var modeller için.

Yurt dışı sitelerde ömrünün pek uzun olmayacağı konuşulmuştu. Ne kadar doğrudur, neye istinaden bilemem.

4000 liraya kadar alınacak en iyi fp sıvı soğutma bu mudur sizce?

Sıcak fırsat göremedim
Baz fiyatlarından ziyade kampanyayla iyi fiyata geliyorlar, önceden yüzdesel indirim daha fazlaydı ve fiyatları daha iyi oluyordu. Şu an için de alternatifleri bu fiyatlarda bulunmuyor fazla, daha yüksekteler. Çeşitli sitelere göre de fiyatları ucuz görünüyor aslında.

4000 liraya kadar alınacak en iyi fp sıvı soğutma bu mudur sizce?

420 sığarsa kasaya onu da önerebilirim. Fiyatına göre ise benim gözümde bu performansı veren daha iyi soğutucu yok. Arctic, EK gibi rakipleri var ama fiyat farkı oluyor.

Sıcak fırsat göremedim

Iyzico ödemesinden de 316 tl gelir. 2840 TL’ye gelmiş olur. Bu fiyata bu performansı veren başka ürün yok diye düşünüyorum.

420 sığarsa kasaya onu da önerebilirim. Fiyatına göre ise benim gözümde bu performansı veren daha iyi soğutucu yok. Arctic, EK gibi rakipleri var ama fiyat farkı oluyor.

Iyzico ödemesinden de 316 tl gelir. 2840 TL’ye gelmiş olur. Bu fiyata bu performansı veren başka ürün yok diye düşünüyorum.
360 lık olanı 1850 liraya satıldı bi ara sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi o düz siyah modeldi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi o düz siyah modeldi.

Düz siyah modeli ile farklılık varmış sanırım. Radyatörü daha ince gibi farklılıklar. Bu da performansı etkiler.

Arctic liquid freezer argb ii 360 alın 3700 e düştü geçen ben aldım en iyi fp odur bence

360 lık modelini kullanıyorum radyatör kalınlığından dolayı dk431 kasaya zor monte ettim anakartın mosfet soğutucusuna temas etti . fanları özellikle çok iyi ses çok az 9700x de oyunlarda ortalama 50-55 arası geziyor . Yanında ekstra soğutma sıvısı gelmesi ayrı bir güzellik . belki arctic kadar kalite değildir ama fiyatı ve performansından dolayı her türlü alınır bence .

360 için bedava fiyat.

Geri