Oyun kaç tlArkadaşlar indirim kuponu muhabbeti bitti mi? Bugün birkaç oyun satın alacaktım ama kuponunuz bulunmamaktadır dedi.
Kampanya Bİtti Heralde Galiba Sanırsam80 lira ve üstüne kupon uygulandığını biliyorum dostum. Ayarlarda kuponlarım kısmına girince kupon yok diyor. Tekrar gelecek mi onu merak ediyorum bide.
Gta 5 den kalan kuponlari diyorsan onlarin tarihi geçti diye biliyorum ben epic den fs19 almiştim bana tekrar kupon vermisti80 lira ve üstüne kupon uygulandığını biliyorum dostum. Ayarlarda kuponlarım kısmına girince kupon yok diyor. Tekrar gelecek mi onu merak ediyorum bide.
Kupon nerden geldi bilmiyorum ama 10-15 tane oyun almıştım kupon kullanarak.Gta 5 den kalan kuponlari diyorsan onlarin tarihi geçti diye biliyorum ben epic den fs19 almiştim bana tekrar kupon vermisti
Tekrar verir mi acaba yakın zamanda kupon.Kampanya Bİtti Heralde Galiba Sanırsam
Bilmiyorum hocam ozaman ama gta 5 den kalan kuponlarin tarihi gectigini düşünüyorumKupon nerden geldi bilmiyorum ama 10-15 tane oyun almıştım kupon kullanarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tekrar verir mi acaba yakın zamanda kupon.
Verebilir belkiKupon nerden geldi bilmiyorum ama 10-15 tane oyun almıştım kupon kullanarak.
Bunu Ben BilememKupon nerden geldi bilmiyorum ama 10-15 tane oyun almıştım kupon kullanarak.
Sanırsam kampanya bitti.Arkadaşlar indirim kuponu muhabbeti bitti mi? Bugün birkaç oyun satın alacaktım ama kuponunuz bulunmamaktadır dedi.