- Reaksiyon skoru
- 56
Epic Games hakkında konuşalım, tartışalım.
Neden ?Epic Games hakkında konuşalım, tartışalım.
Reaksiyon puanı (!)Neden ?
Neden ?
Neyini tartışacağız oyun satan bir platformun hani bu forumda yetkilisi olan biride yok boş boş kavga çikacak ve hiçbir işe yaramayacakEpic games hakkında birşeyler tartışmak, cevaplamak, konuşmak için açtım puan zaten hiçbir işime yaramıyor günde 2-3 kere girdiğim bir sitede puan hesaplaması yapmam.
Daha kayıt olmanızın üzerinden 2 gün geçmiş bir süre sonra bağımlı olursunuz merak etmeyin (!)Epic games hakkında birşeyler tartışmak, cevaplamak, konuşmak için açtım puan zaten hiçbir işime yaramıyor günde 2-3 kere girdiğim bir sitede puan hesaplaması yapmam.
DoğruDaha kayıt olmanızın üzerinden 2 gün geçmiş bir süre sonra bağımlı olursunuz merak etmeyin (!)
İyi güzel bedava ama adamların verdiği oyunların tamamını oynayıp bitiren görmedim (Büyük oyunlar) dışındarekabet güzeldir. Beleş oyunda veriyolar tr gibi ülkeler için valla bence değerli bir platform. Arayüzü de düzeltirler ilerde miss gibi olur.
Bencede şuan Steam'in en büyük rakibi ama Fortnite'dan kazandığı paralarla bedava veriyor ve Fortnite gitgde ölüyor o yüzden yakında bedava oyun vermeyi bırakabilirler.rekabet güzeldir. Beleş oyunda veriyolar tr gibi ülkeler için valla bence değerli bir platform. Arayüzü de düzeltirler ilerde miss gibi olur.
oynayıp oynamamak insanlara kalmış. Gayet benim gibi indie oyun sevenler için güzel oyunlar veriyolar.İyi güzel bedava ama adamların verdiği oyunların tamamını oynayıp bitiren görmedim (Büyük oyunlar) dışında