Epic Games tartışma postu.

Bence tartışılacak bir tarafı yok.Ücretsiz GTAV Premium veren ve haftalarca hatta aylarca bedava oyun vermeye devam eden bir şirket bu.Dahası yok.

rekabet güzeldir. Beleş oyunda veriyolar tr gibi ülkeler için valla bence değerli bir platform. Arayüzü de düzeltirler ilerde miss gibi olur.

Epic games hakkında birşeyler tartışmak, cevaplamak, konuşmak için açtım puan zaten hiçbir işime yaramıyor günde 2-3 kere girdiğim bir sitede puan hesaplaması yapmam.
Neyini tartışacağız oyun satan bir platformun hani bu forumda yetkilisi olan biride yok boş boş kavga çikacak ve hiçbir işe yaramayacak

Epic games hakkında birşeyler tartışmak, cevaplamak, konuşmak için açtım puan zaten hiçbir işime yaramıyor günde 2-3 kere girdiğim bir sitede puan hesaplaması yapmam.
Daha kayıt olmanızın üzerinden 2 gün geçmiş bir süre sonra bağımlı olursunuz merak etmeyin (!)

rekabet güzeldir. Beleş oyunda veriyolar tr gibi ülkeler için valla bence değerli bir platform. Arayüzü de düzeltirler ilerde miss gibi olur.
İyi güzel bedava ama adamların verdiği oyunların tamamını oynayıp bitiren görmedim (Büyük oyunlar) dışında

arayüzü rezil olan ama verdiği oyunlar iyi olan bir firma

steame yetiştiğini görmemiz imkansız

Bencede şuan Steam'in en büyük rakibi ama Fortnite'dan kazandığı paralarla bedava veriyor ve Fortnite gitgde ölüyor o yüzden yakında bedava oyun vermeyi bırakabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,813
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri