Epic games yaz indirimleri

Kesinlikle Odyssey'i denemelisin.

Origins - Antik Mısır'da geçen mistik, duygusal ve intikam üzerine bir hikâye anlatıyor.
Odyssey - Bu da Antik Yunan'da özgürlük ve kader ile şekillenen duygulu bir hikayesi var.
Valhalla - Henüz bende oynamadım. :kekw:

Liste dışı Unity oynamadıysanız bence oynayın.
Aşk, ihanet ve intikam temelli.
Fransız devrimi döneminde geçen gerçekten harika bir hikaye. Serinin klasikleri içinde en iyi ilk 3 oyundan biri bence.

Kesinlikle Odyssey'i denemelisin.
Yorum olarak asasins ruhundan uzaklaşmış bi yapısı var dediler oynanırmı sizce bilmiyorum yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Origins - Antik Mısır'da geçen mistik, duygusal ve intikam üzerine bir hikâye anlatıyor.
Odyssey - Bu da Antik Yunan'da özgürlük ve kader ile şekillenen duygulu bir hikayesi var.
Valhalla - Henüz bende oynamadım. :kekw:

Liste dışı Unity oynamadıysanız bence oynayın.
Aşk, ihanet, ve intikam temelli.
Fransız devrimi döneminde geçen gerçekten harika bir hikaye. Serinin klasikleri içinde en iyi ilk 3 oyundan biri bence.
walhala haricinde alcam gibi duruyor wiking teması cokta beni al demiyor açıkcası

Origins ilk girdiğimde wow diyip 3-5dk durmuştum ekranda. :kekw:
Tarih meraklısı olduğum için, birde grafikler inanılmaz etkileyici gelmişti o dönemde çocuktum zaten.

Origins ilk girdiğimde wow diyip 3-5dk durmuştum ekranda. :kekw:
Tarih meraklısı olduğum için, birde grafikler inanılmaz etkileyici gelmişti o dönemde çocuktum zaten.
Kral söyle alıyım şuan yüklicem hangisini alıyım Ali koç reis transfere gitti cevaplamadı sen cevapla

Bence Oddsey al.Ben biraz gameplay izledim ama ben steam'den alacağım.

aldım orıgins hocam eyvallah yükleniyo :blobdance:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oda sonraya kalsın gardaşım origins bi deneyelim bakalım
Baksana hocam Origins nasıl etkilemiş beni :kekw:
7 yıllık ss vallahi bunlar :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,939
Üyeler
184,861