XD_Justi_XD
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
HESAPTA 230 tl civarı bi para var %20 iadeden topladıgım para miktarı ve oyun almayı dusunuyorum ustunede eklerım sorun degıl asasıns creed oyunlarını denıyım dıyorum
İlla bunlardan birini almayacaksan ve gow oynamadıysan gow al benceHESAPTA 230 tl civarı bi para var %20 iadeden topladıgım para miktarı ve oyun almayı dusunuyorum ustunede eklerım sorun degıl asasıns creed oyunlarını denıyım dıyorum
Assassin's Creed Valhalla ₺299,80
Assassin's Creed Origins ₺149,90
Assassin's Creed Odyssey ₺224,85
Başkanım dediklerinize çok güven içeriyorİlla bunlardan birini almayacaksan ve gow oynamadıysan gow al bence
Yorum olarak asasins ruhundan uzaklaşmış bi yapısı var dediler oynanırmı sizce bilmiyorum yaniKesinlikle Odyssey'i denemelisin.
walhala haricinde alcam gibi duruyor wiking teması cokta beni al demiyor açıkcasıOrigins - Antik Mısır'da geçen mistik, duygusal ve intikam üzerine bir hikâye anlatıyor.
Odyssey - Bu da Antik Yunan'da özgürlük ve kader ile şekillenen duygulu bir hikayesi var.
Valhalla - Henüz bende oynamadım.
Liste dışı Unity oynamadıysanız bence oynayın.
Aşk, ihanet, ve intikam temelli.
Fransız devrimi döneminde geçen gerçekten harika bir hikaye. Serinin klasikleri içinde en iyi ilk 3 oyundan biri bence.
Kral söyle alıyım şuan yüklicem hangisini alıyım Ali koç reis transfere gitti cevaplamadı sen cevaplaOrigins ilk girdiğimde wow diyip 3-5dk durmuştum ekranda.
Tarih meraklısı olduğum için, birde grafikler inanılmaz etkileyici gelmişti o dönemde çocuktum zaten.
Origins al önce hocam.Kral söyle alıyım şuan yüklicem hangisini alıyım Ali koç reis transfere gitti cevaplamadı sen cevapla
aldım orıgins hocam eyvallah yükleniyoOrigins al önce hocam.
Sonra Odyssey oynarsın.
Origins al önce hocam.
Sonra Odyssey oynarsın.
oda sonraya kalsın gardaşım origins bi deneyelim bakalımBence Oddsey al.Ben biraz gameplay izledim ama ben steam'den alacağım.
Baksana hocam Origins nasıl etkilemiş benialdım orıgins hocam eyvallah yükleniyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oda sonraya kalsın gardaşım origins bi deneyelim bakalım
bayada varmış yüklensinde bende video cıkarımBaksana hocam Origins nasıl etkilemiş beni
7 yıllık ss vallahi bunlar