FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
- Reaksiyon skoru
- 17,575
Mayıs ayında vermişti.Yeni PC aldim ne zaman free ydiki
Mayıs ayında vermişti.Yeni PC aldim ne zaman free ydiki
Aslında epic games yanlış hesaplıyor görev yöneticisinden kaçla indiği gösteriyorİçerik aynı ama Steamdan daha rahat iniyor fakat 25 e al
Bende 120kb gösteriyor bazen 300-400 gösteriyor bazen 0 ama normalde daha fazla olması lazım görev yöneticisinden bakıyorum o doğrusunu gösteriyorSteamla ayni gibi normal iniyor
ek olarak para ve grotti turismo r arabasından sınırsız bedava alma gibi ayrıcalıkları var.Ama premium.falan yaziyor orjinal gta5 de bisey yazmamasi gerekmezmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani dahami iyi?
Ozaman daha iyi buek olarak para ve grotti turismo r arabasından sınırsız bedava alma gibi ayrıcalıkları var.
Bende normaldi her şey normal indirme hizimda indirdim 5 6 mb indiriyorBende 120kb gösteriyor bazen 300-400 gösteriyor bazen 0 ama normalde daha fazla olması lazım görev yöneticisinden bakıyorum o doğrusunu gösteriyor
Öyle göstermesine aldanmaBende 120kb gösteriyor bazen 300-400 gösteriyor bazen 0 ama normalde daha fazla olması lazım görev yöneticisinden bakıyorum o doğrusunu gösteriyor
Görev yöneticisinde 10 MB indirme hızında ama benim internet zaten 10 MBPS 1.5 MB olması gerekmiyor mu?Bende 120kb gösteriyor bazen 300-400 gösteriyor bazen 0 ama normalde daha fazla olması lazım görev yöneticisinden bakıyorum o doğrusunu gösteriyor
Görev yöneticisinde ki hıza göre en fazla 3 saatte inmesi lazım ama gece boyu açık bıraktım 15 gb anca indiEpicte'ki indirme hızına aldanmayın yani.
Görev yöneticisinde 10 MB indirme hızında ama benim internet zaten 10 MBPS 1.5 MB olması gerekmiyor mu?
Tamam deniyecegim hepsini birde full screen yapamadim olmuyor ayarları kaydediyor full oluyor sonra geri aliyor anlamadım