Epic gamesteki gta5 premiun edition orjinalmi steamdaki 169 tl olan gtayla aynimi

Ama premium.falan yaziyor orjinal gta5 de bisey yazmamasi gerekmezmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani dahami iyi?
ek olarak para ve grotti turismo r arabasından sınırsız bedava alma gibi ayrıcalıkları var.

ek olarak para ve grotti turismo r arabasından sınırsız bedava alma gibi ayrıcalıkları var.
Ozaman daha iyi bu 🖐️👍

Bende 120kb gösteriyor bazen 300-400 gösteriyor bazen 0 ama normalde daha fazla olması lazım görev yöneticisinden bakıyorum o doğrusunu gösteriyor
Bende normaldi her şey normal indirme hizimda indirdim 5 6 mb indiriyor

Bende 120kb gösteriyor bazen 300-400 gösteriyor bazen 0 ama normalde daha fazla olması lazım görev yöneticisinden bakıyorum o doğrusunu gösteriyor
Öyle göstermesine aldanma

Epicte'ki indirme hızına aldanmayın yani.
Görev yöneticisinde 10 MB indirme hızında ama benim internet zaten 10 MBPS 1.5 MB olması gerekmiyor mu?

online kesinlikle oynamanı öneririm çok iyi.
Tamam deniyecegim hepsini birde full screen yapamadim olmuyor ayarları kaydediyor full oluyor sonra geri aliyor anlamadım

Epicte'ki indirme hızına aldanmayın yani.

Görev yöneticisinde 10 MB indirme hızında ama benim internet zaten 10 MBPS 1.5 MB olması gerekmiyor mu?
Görev yöneticisinde ki hıza göre en fazla 3 saatte inmesi lazım ama gece boyu açık bıraktım 15 gb anca indi

O bende de oluyor her girişinde tam ekrana alcan
Tamam deniyecegim hepsini birde full screen yapamadim olmuyor ayarları kaydediyor full oluyor sonra geri aliyor anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,668
Üyeler
184,662
Son üye
kanbala23
Geri