Hocam isterseniz hepsini tek sepette alın 1225 TL yapıyor, isterseniz de tek tek alın yine aynı fiyata geliyor. %33 indirim kuponu sınırsız zaten. Her 200 TL ve üzeri satın alınma kupon tekrar hesabınıza tanımlanıyor indirim dönemi boyunca.beyler sırasıyla spaiderman mortal kombat ve god of war alayım dıyorum 200 TL uzerı yuzde 33 luk ındırım verıyor hepsını sırasıyla tek tek alsam 33 kuponlarıda kullanmıs olurum ustelık %10 gerı odemede war mantıklımı bu fıyatlara alınır mı?
Bu %33 indirim benim hesapta niye görünmüyor ?Hocam isterseniz hepsini tek sepette alın 1225 TL yapıyor, isterseniz de tek tek alın yine aynı fiyata geliyor. %33 indirim kuponu sınırsız zaten. Her 200 TL ve üzeri satın alınma kupon tekrar hesabınıza tanımlanıyor indirim dönemi boyunca.
Genelde indirim döneminde gelen ücretsiz oyunu alınca direkt geliyor kupon. Destiny 2'yi aldınız mı?Bu %33 indirim benim hesapta niye görünmüyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte burada site
Olm oyundan gram anlamayan biri olduğun belli kesin diyalogları oynamadan veletler gibi sadece eğlenmek için oynayan bir tipsin çünkü god of War tüm oyunlar arasındaki en iyi hikayeye sahip oyunlardan bir tanesi 1. Diyemem ama en iyilerden olduğu kesinGod of war çöp almayın , gidin gazete alın oradaki bulmacaları çözün daha iyi. Sayfaları okur haberleri okursunuz işiniz bitince de sağa sola sermelik kağıdınız olur en azından .
Diyalogları okumadan*Olm oyundan gram anlamayan biri olduğun belli kesin diyalogları oynamadan veletler gibi sadece eğlenmek için oynayan bir tipsin çünkü god of War tüm oyunlar arasındaki en iyi hikayeye sahip oyunlardan bir tanesi 1. Diyemem ama en iyilerden olduğu kesin
Sudoku çözüyorum kardesim bir dakika , cevap vereceğim sana .Olm oyundan gram anlamayan biri olduğun belli kesin diyalogları oynamadan veletler gibi sadece eğlenmek için oynayan bir tipsin çünkü god of War tüm oyunlar arasındaki en iyi hikayeye sahip oyunlardan bir tanesi 1. Diyemem ama en iyilerden olduğu kesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diyalogları okumadan*
Kardeş oyunun asıl amacı bulmaca değil. Senin bu toxiclik nedir ya?Sudoku çözüyorum kardesim bir dakika , cevap vereceğim sana .
Kardeş bi dakika son labirent bulmaca çözüp geliyorum .Kardeş oyunun asıl amacı bulmaca değil. Senin bu toxiclik nedir ya?
Knk tek tek alıp hepsinde %33 luk indirim kullansam gene ayni hesabami geliyoHocam isterseniz hepsini tek sepette alın 1225 TL yapıyor, isterseniz de tek tek alın yine aynı fiyata geliyor. %33 indirim kuponu sınırsız zaten. Her 200 TL ve üzeri satın alınma kupon tekrar hesabınıza tanımlanıyor indirim dönemi boyunca.