BlackFyre
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Enes
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hastalık geçse bile gidemiyor'muyumAskerlik olmaz çürük raporu alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben tegretol 200 mg lik kullaniyorum günde 3 defa raporum da yok o anlamda şanslıyım herşeyden çok askere gitmek istiyorum inşallah askerlik yaşım gelmeden bu lanet hastalıktan kurtulucam askere gidemezsen çok üzülürümBende o derdi çektim. 7 yıldır sorunum yok. Yaşadıklarımı özet geçeyim. Öncelikle Tanıyı koyan doktorun sana özel rapor çıkartırsa askerlikten muaf sayılırsan ehliyet kısmı içinde arkadaşlar ilgili kurullara yer vermişler. Benim tanı koyulduğunda bahsettiğim o raporu askere gidebilmek için ben istemedim. Ama her ay düzenli olarak özel recete ile ilacı alıyordum. İsmi TERİL di yanlışta olabilir. Üniversite hayat şartları derken tecilimiz bitince şubeye gittim şuan internetten dolduruyorsun askerlik için ilgili formları. Benim geçmişteki rahatsızlıklar bölümünde epilepsi yazdığımdan beni hastaneye sevk ettiler. Bu süreç askeriye sevkli olduğum için maksimum 15 gün sürmesi gerekirsen 27 gün uğraştım. Hastayım askere gidemem gibi bir talebim söylemim olmamasına rağmen, doktorun önüne onlarca testleri veya nöbet sonrası hastane yatışlarımdan tutun bana tanıyı koyan doktorun belgelerine kadar hastalığımla ilgili ne varsa önüne koymama rağmen ben gerçekten epilepsi hastasımıydım diye sorulara maruz kaldım. Bunu şu sebeple söylüyorum ben ilaçların mg ramları ağır olduğu için normal yaşamımda zorluklar yaşadım ilk zamanlar doktoruma danışarak mg düşürdüm daha sonraları kendim ufak ufak azaltarak en sonunda bırakmamam gerekirken ilaçları kafama göre bıraktım. Sevk edildiğim hastanedeki doktor bana 2 yıl önce kullandığım ilacın adını miligramını ve hatta kaç paraya alıyorduma kadar saçmalık neticesinde sorulara maruz kaldım.
Bahsettiğim raporun içeriği vs. hiç bir bilgiye sahip değilim o yüzden kesin rapor olarak adlandırıyorum. Bu raporun varsa veya alabiliyorsan gitmeme şansın var tabii ki heyetin vereceği karar ne olur onu bilemem. Benim gibi doktorlar kavga edecek kıvama gelmezsin umarım.
Ayrıca çok geçmiş olsun kardeşim. Ben senede 2 defa dan 5-6 sene bu rahatsızlığı tattım sonuncusunda farkettim ki mesele sende bitiyor.
Sende biliyorsundur gerçi ama stresten uzak durmaya çalış, kendine bedenine iyi bakarsan kısa zamanda atlatırsın inşallah.
Son düzenleme: