Enes Tarhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
Epomakerin kendi sitesinden 24 haziranda klavye almıştım yun express ile gönderildi 2 temmuzda gümrük muayenesine girdi ayın 10u ve hala aynı durumda ne yapmam gerekiyor
bu bilgi doğru olabilirAnladığım kadarıyla gümrükte alan şirket piyasadan mı ne çekşlmiş yunexpress başka firmayla anlaşana kadar gelmez
anlaşana kadar o gümrükte bekler mi yoksa geri mi iade olarak gönderilir veya gümrük mü çöker ürüne bunun hakkında bişey biliyor musunAnladığım kadarıyla gümrükte alan şirket piyasadan mı ne çekşlmiş yunexpress başka firmayla anlaşana kadar gelmez
bende sayfa açılmadıbu bilgi doğru olabilir
doğru olabileceğinin bir kanıtı şu olabilir çünkü gezinirken sayfalarının görüntülenmediğini farkettim : https://tr.linkedin.com/company/imile-delivery-turkiye?_l=tr_TR (iMile Delivery Türkiye)
işte açılmıyor hesapları kapanmış gibi görünüyoranlaşana kadar o gümrükte bekler mi yoksa geri mi iade olarak gönderilir veya gümrük mü çöker ürüne bunun hakkında bişey biliyor musun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende sayfa açılmadı
zamanı çok önemli değil gelsin yeter ki uzun süre beklediğinden ötürü iade olması veya gümrüğün el koyması durumu olur mu bilmiyorum o çok dara düşürüyor beni2 gün içinse netlesir
%80 gelmicek 2 ay en az
iade filan alamaz kimse bu saatten sonra şu var urunlerin gelmeme ihtimali yuksekzamanı çok önemli değil gelsin yeter ki uzun süre beklediğinden ötürü iade olması veya gümrüğün el koyması durumu olur mu bilmiyorum o çok dara düşürüyor beni
çekildiler direkişte açılmıyor hesapları kapanmış gibi görünüyor