EPOMAKER KLAVYE gümrük süreci

Reaksiyon skoru
150
Epomakerin kendi sitesinden 24 haziranda klavye almıştım yun express ile gönderildi 2 temmuzda gümrük muayenesine girdi ayın 10u ve hala aynı durumda ne yapmam gerekiyor

Anladığım kadarıyla gümrükte alan şirket piyasadan mı ne çekşlmiş yunexpress başka firmayla anlaşana kadar gelmez

Anladığım kadarıyla gümrükte alan şirket piyasadan mı ne çekşlmiş yunexpress başka firmayla anlaşana kadar gelmez
anlaşana kadar o gümrükte bekler mi yoksa geri mi iade olarak gönderilir veya gümrük mü çöker ürüne bunun hakkında bişey biliyor musun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu bilgi doğru olabilir
doğru olabileceğinin bir kanıtı şu olabilir çünkü gezinirken sayfalarının görüntülenmediğini farkettim : https://tr.linkedin.com/company/imile-delivery-turkiye?_l=tr_TR (iMile Delivery Türkiye)
bende sayfa açılmadı

Son düzenleme:
anlaşana kadar o gümrükte bekler mi yoksa geri mi iade olarak gönderilir veya gümrük mü çöker ürüne bunun hakkında bişey biliyor musun

bende sayfa açılmadı
işte açılmıyor hesapları kapanmış gibi görünüyor

zamanı çok önemli değil gelsin yeter ki uzun süre beklediğinden ötürü iade olması veya gümrüğün el koyması durumu olur mu bilmiyorum o çok dara düşürüyor beni
iade filan alamaz kimse bu saatten sonra şu var urunlerin gelmeme ihtimali yuksek

işte açılmıyor hesapları kapanmış gibi görünüyor
çekildiler direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1