Neler Yeni

Çözüldü✓ EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Muhammed efe
faturaya niye bakmasın gümrükte o gözükecek?
Gümrük memurlarının ürün bedelini düşük bulursa yüksek gösterme yetkisi var. Banada aynısı çok önceden oldu Cimer'e yazdım adamlar böyle bi yetkileri var ancak gönderirseniz tekrar kontrol edilir dedi. Onda da sallıyorum 1000 liraysa 900 e düşürüyorlar. Güncel vergi ile Allah bilir ne kadar.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
eyyüb
epomakerda faturayı nerden görüyoruz :D

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Bora
Gümrük memurlarının ürün bedelini düşük bulursa yüksek gösterme yetkisi var. Banada aynısı çok önceden oldu Cimer'e yazdım adamlar böyle bi yetkileri var ancak gönderirseniz tekrar kontrol edilir dedi. Onda da sallıyorum 1000 liraysa 900 e düşürüyorlar. Güncel vergi ile Allah bilir ne kadar.
Yok hocammm dalkavuksun senn ulan ne bileceksin gümrük mevzuatını tek tek açıp bakacaklar mı klavyeyi (4-5 adet aldım toplam hepside açılmıştı gümrükte)

withbrs

80+
Alıntıyı görüntüleYeteri kadar klavyem var hocam Allaha şükür kimseye de ne dalkavuk ne de başka bir hakarette bulunamazsın yardım için konu açmışsın insanlar sana doğru olanı söylüyor reddedip kendi bildiğini uygulayıp hakaret ediyorsun çok biliyorsan hiç konu açmayıp kendi başına yapsaydın yinede gelsin klavyen hadi üzüldüm senin adına hayırlı akşamlar
valla ben geçen birine çok sinirlendim huur evladı yazdım 3000 mesajı olan 5 yıllık hesabım banlandı. Yine olsa yine yazarım haketmişti.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Muhammed efe
Yok hocammm dalkavuksun senn ulan ne bileceksin gümrük mevzuatını tek tek açıp bakacaklar mı klavyeyi (4-5 adet aldım toplam hepside açılmıştı gümrükte)
Boşver. Götürüp ürün fiyatını kanıtlasanda maks 100-200 kesiyorlar kalanı yine alıyorlar. Bu mevzu sınır 150 euro iken ve %30 vergi iken oldu.
Ekran görüntüsü 2024-12-13 231043.png

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb
Top Bottom