200-300 çıksın şükret valla inşallah düşük bir şey çıkar 15 dolar üzerinden hesaplamışlardır15 dolara ne çıkar ki kanka, çıksın 200-300 veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
BEKLEMEDEYİZ HOCAMM
200-300 çıksın şükret valla inşallah düşük bir şey çıkar 15 dolar üzerinden hesaplamışlardır15 dolara ne çıkar ki kanka, çıksın 200-300 veririm
BEKLEMEDEYİZ HOCAMM
YunExpress'le gelirse vergi %90-95 olasılıkla hiç çıkmıyor. 1680 liraya kulaklık aldım. Fiyatı düşük gösterin dedim. 0 vergiyle geldi. Buradan bir kargo şirketi aldı. Teslim etti bana.Bi adamın çok ballı olması lazım vergi çıkmaması saçma olur hiç denk gelmedim böyle bir duruma
yüksek ihtimal öyle bir şey gelecek zaten.15 dolara ne çıkar ki kanka, çıksın 200-300 veririm
YunExpress'le gelirse vergi %90-95 olasılıkla hiç çıkmıyor. 1680 liraya kulaklık aldım. Fiyatı düşük gösterin dedim. 0 vergiyle geldi. Buradan bir kargo şirketi aldı. Teslim etti bana.
PTT'ye geçerse her türlü devlet kurumu olduğundan vergiye tabii tutuluyor.
yüksek ihtimal öyle bir şey gelecek zaten.
AMİN KANKAM200-300 çıksın şükret valla inşallah düşük bir şey çıkar 15 dolar üzerinden hesaplamışlardır
Ptt'ye teslim ettiklerinden dolayı hafif gg olmuş neyse ödersin vergiyi temiz kullanırsın yeni klavyeni.Yanwen ile geldi hocam benim
Ptt'ye teslim ettiklerinden dolayı hafif gg olmuş neyse ödersin vergiyi temiz kullanırsın yeni klavyeni.
Ben de bakıyorum bu sıralar klavye de bu manyetik switchli olanlar iyi diyorlar, almayı düşünüyorum bakalım.
Kargo takip kısmından ücretlere bak vergi çıktıysa orda yazar hiçbir şey yazmıyorsa çıkmamış demektir15 dolara ne çıkar ki kanka, çıksın 200-300 veririm
BEKLEMEDEYİZ HOCAMM
Kargo takip kısmından ücretlere bak vergi çıktıysa orda yazar hiçbir şey yazmıyorsa çıkmamış demektir
Vergi çıkmamış hayırlı olsun
gümrüğe girmemiş dahaVergi çıkmamış hayırlı olsun
gümrüge girmeden ptt nasıl teslim alıp transfer yapabiliyorgümrüğe girmemiş daha
harbiden hagümrüge girmeden ptt nasıl teslim alıp transfer yapabiliyor
ya da gümrük bize girergümrüğe girmemiş daha
gümrüge girmeden ptt nasıl teslim alıp transfer yapabiliyor
ürünü havalimanından alıp gümrüğe teslim ediyor diye biliyorum sonra tekrar alıyorharbiden ha
ya da gümrük bize girer
ürünü havalimanından alıp gümrüğe teslim ediyor diye biliyorum sonra tekrar alıyor