Neler Yeni

EPOMAKER X AULA KLAVYE ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
1 ay satışta kaldı klavye, 25K adet civarı satıldı. 100'er tane alan varsa bile burada suçlu aramak yerine aynaya bak hocam. F75'e yetişemedim diyen bir Allah'ın kulu yok

reis herkesin hayat temposu bir değil, son anda gördüm alamadım ? uzatmanın manası yok, ucuza alıp bunu ticarete çevirenlerden de ben almak istemedim :)

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ömer Murat KARACA
reis herkesin hayat temposu bir değil, son anda gördüm alamadım ? uzatmanın manası yok, ucuza alıp bunu ticarete çevirenlerden de ben almak istemedim :)
O zaman denk gelemedik de, tempona uymuyor diye sanki millet bitirmiş gibi sallamana lüzum yok😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ömer Murat KARACA
Satanlar 300-500 kazanmasın diye elin Çinlisine 1500 fazladan ödemişsin o da ayrı bir komedi😂 iyi geceler hocam umarım gümrükten geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:

ucuza alıp aldığı fiyattan fazlasına da ben para vermem :)
2 hafta kargo bekleyip para bağlayıp aynı fiyata vermeliydi doğru

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Satanlar 300-500 kazanmasın diye elin Çinlisine 1500 fazladan ödemişsin o da ayrı bir komedi😂 iyi geceler hocam umarım gümrükten geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 hafta kargo bekleyip para bağlayıp aynı fiyata vermeliydi doğru

kutusundan tut, switchine kadar farklı. epomaker işbirlikçi aula benim aldığım, elin çinlisi dediğinden de sizler aldınız hocam sorun yok.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ömer Murat KARACA
kutusundan tut, switchine kadar farklı. epomaker işbirlikçi aula benim aldığım, elin çinlisi dediğinden de sizler aldınız hocam sorun yok.
Birebir aynı ürün gelecek, hiçbir farkı yok. Bi güvenemedim demişsin eski yazılarda, bi para kazandırmam dedin, şimdi de farklı ürün zaten diyorsun😂 Kendini avutuyorsun hocam çırpındıkça da batıyorsun. Yediğin kazığı sindirmeye çalışıyorsun da o kazık sindirilecek gibi değil xD

senin gibi düşünce yapısında bir insana vakit ayırmam bile hata zaten. Engelleyeyim de denk gelmeyelim🙏 iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Birebir aynı ürün gelecek, hiçbir farkı yok. Bi güvenemedim demişsin eski yazılarda, bi para kazandırmam dedin, şimdi de farklı ürün zaten diyorsun😂 Kendini avutuyorsun hocam çırpındıkça da batıyorsun. Şu düşünce yapısında bir insana vakit ayırmak bile hata zaten. Engelleyeyim de denk gelmeyelim🙏 iyi forumlar
APOHFPOIAHGPAIHGPAIDHGDAPĞJGĞDAOJFAĞOFJAPK

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,222
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
@callousness Senin aldığın ürün ile çinde satılanlar arasında gram fark yok. Ürününün temu da ki alış fiyatı belli, 2.5-3K`ya koyandan almazdın, 1500-2000 bandında satan birinden alabilirdin. Mesela ben 1 adet temu dan aldım, klavyeyi beğendim bir tane de @Ömer Murat KARACA ` dan aldım kendisine de teşekkür ediyorum, o ürünü tedarik etmese ben nerden bulucaktım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
@callousness Senin aldığın ürün ile çinde satılanlar arasında gram fark yok. Ürününün temu da ki alış fiyatı belli, 2.5-3K`ya koyandan almazdın, 1500-2000 bandında satan birinden alabilirdin. Mesela ben 1 adet temu dan aldım, klavyeyi beğendim bir tane de @Ömer Murat KARACA ` dan aldım kendisine de teşekkür ediyorum, o ürünü tedarik etmese ben nerden bulucaktım?

çevre civarımda baktığımda 4kya bile satan var :) sarı sitede mevcut. hem güvenip alamadım hem de zaten 1 kere almış bulundum, mail attım cevap verdiler. faturada düşük göstermeseler zaten mecburi şekilde sarı siteden alacaktım hocam. ben pahalıya aldım diye alenen ***** iması yapılmasının bir mantığı yok, parayı veren benim içi acımayan benim ama ne hikmetse herkes insan aşağılamaktan zevk alır olmuş :D 2. klavyeniz için de h.o sevindim adınıza. ben de beklemedeyim :)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,222
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
çevre civarımda baktığımda 4kya bile satan var :) sarı sitede mevcut. hem güvenip alamadım hem de zaten 1 kere almış bulundum, mail attım cevap verdiler. faturada düşük göstermeseler zaten mecburi şekilde sarı siteden alacaktım hocam. ben pahalıya aldım diye alenen ***** iması yapılmasının bir mantığı yok, parayı veren benim içi acımayan benim ama ne hikmetse herkes insan aşağılamaktan zevk alır olmuş :D 2. klavyeniz için de h.o sevindim adınıza. ben de beklemedeyim :)
Olabilir insanlık hali herkes belli hatalara düşebilir, bugün gülenin yarın başına gelebilir, herkesin başına gelebilir. Benzer hata bende yaptım. Amazon yurtdışı satıcısından 3080 sipariş etmiştim 2 adet bilmiyordum satıcı Amazon olmadığı zaman vergiler dahil edilmiyormuş. Mining zamanıydı 2 kart 1800 euro ediyordu vergilerle beraber çok ciddi rakamlara çıkıyordu çünkü 1500 euro sınırını da almıştım. Baya kötü olmuştum neyse ki satıcı ürünü iptal etti de ruhumda ki daralma gitmişti. Senin durumunda çok sorun olacağını sanmıyorum satıcı 15 birim girmiş faturayı ciddi bir vergi ödeyeceğini sanıyorum hayırlı olsun ama işin ticaretini yapanlar konusunda hatan var keşke bizde onlar gibi akıllılık etseydik de alsaydık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Olabilir insanlık hali herkes belli hatalara düşebilir, bugün gülenin yarın başına gelebilir, herkesin başına gelebilir. Benzer hata bende yaptım. Amazon yurtdışı satıcısından 3080 sipariş etmiştim 2 adet bilmiyordum satıcı Amazon olmadığı zaman vergiler dahil edilmiyormuş. Mining zamanıydı 2 kart 1800 euro ediyordu vergilerle beraber çok ciddi rakamlara çıkıyordu çünkü 1500 euro sınırını da almıştım. Baya kötü olmuştum neyse ki satıcı ürünü iptal etti de ruhumda ki daralma gitmişti. Senin durumunda çok sorun olacağını sanmıyorum satıcı 15 birim girmiş faturayı ciddi bir vergi ödeyeceğini sanıyorum hayırlı olsun ama işin ticaretini yapanlar konusunda hatan var keşke bizde onlar gibi akıllılık etseydik de alsaydık.

hocam teşekkür ederim herkes senin gibi konuşabilse keşke :) teşekkür ederim tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom