Erdoğan gitse,CHP başa geçse ülke düzelir mi?

Olmaz.
Bu kafa ile yapmazlar.
Zamanında muharrem vardı adam o kadar iyi sonuç getirdi sonucu ne oldu?
Sen inanıyor musun aday olacağına cidden?
Yapmazlar gine kılıçdaroğlu aday olur.
işte bu sefer aday olamaz çünkü bu sadece chpnin istediğiyle olmayak millet ittifakı tek bir aday çıkaracak kemale imkan bile tanımıyorum ben

Ekonomi batıyor, halk kurtarıcı arıyor, AKP başa geçiyor, ekonomi uçuyor, ekonomi batıyor, halk kurtarıcı arıyor, CHP başa geçiyor...

Bu tekerleme bir 100 sene daha gider, halk değişmediği ve siyasetçiler de halkın değişmesini önemsemediği için.

Kim gelirse gelsin şimdikinden daha kötü olur veya daha iyi olur demek yanlış çünkü ne olacak belli olmaz. Ya tutarsa deyip de oy verilmemeli bence. Kim gelirse gelsin uluslararasında Türkiye'nin imaji değişecek o kesin. Yani yabancı ülkelerin bakış açısı değişecek. Ya yine eskisi gibi ABD'ye daha fazla boyun eğeriz. Ya da şimdiki gibi hiç sanmıyorum ama biraz daha dik başlı dururuz.

Ben melih gökçek gelsin demiyorumki zaten.Sadece şunu demek istiyorum:Melih gökçek zamanında nasılsa şimdide öyle ankara.Daha önemli olan seçim vaatleri.Diğer siyasetçiler gibi mansur yavaş da dediği çoğu şeyi yapmadı maalesef.
Post automatically merged:

Haklı bir yorum
Katılmıyorum size Ankara'da yaşayan biri olarak.

Benim şahsi düşüncem hiçbir şeyin değişmeyeceğidir.AKP neyse CHP de aynı benim gözümde.Biri milliyetçilikle atatürkle milleti sömürüyo.Diğeri kardeşlikle dinle milleti sömürüyo.İkiside tonlarca para yiyo.Tek dertleri daha da yükselip daha da çok para yemek.Z kuşağının %90'ı CHP gelip erdoğan giderse ülkenin 5 yıl içerisinde düzeliceğin zannediyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
Düzelir. Yeter ki şunlar gitsin de bu osmanlı hanedanlığı oyunu son bulsun.

Aynı turuncunun laciverti. Hepsi aynı, parti olarak bahsediyorum, başa geçecek adam önemli benim için.

Benim şahsi düşüncem hiçbir şeyin değişmeyeceğidir.AKP neyse CHP de aynı benim gözümde.Biri milliyetçilikle atatürkle milleti sömürüyo.Diğeri kardeşlikle dinle milleti sömürüyo.İkiside tonlarca para yiyo.Tek dertleri daha da yükselip daha da çok para yemek.Z kuşağının %90'ı CHP gelip erdoğan giderse ülkenin 5 yıl içerisinde düzeliceğin zannediyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
Bencede bir şey değişmeyecektir

Hocam akp çalıyosa bu sefer chp çalacak.Yine yatırım namına ne yapılabilirki?Çocuk parkı halısaha yaparlar parayı alır geçerler.

Ankara

Hocam araştırdım zaten.Mansur yavaşın parkı istememesinin tek nedeni melih gökçekin projesi olmuş olması
parkın içinde bulunan dino can heykelinin ne kadara yaptırıldığına da bak sonra dön bi heykele bak.

ben daha iyi olacağını düşünüyorum hiç değilse şartlar daha iyi olacaktır şimdiki gibi baskıcı devleti soyan insanlar kaçacak veya yargılanacak bu millet birazcık düşünse referandumda hayır oyu verirlerdi başlarına gelen her şeyi hak ediyor bu insanlar %48 lik kısma lafım yok onlar doğru seçimi yaptı cahillerin hatasının bedelini ödediler

Hocam araştırdım zaten.Mansur yavaşın parkı istememesinin tek nedeni melih gökçekin projesi olmuş olması
Alakası bile yok. Yüksek yapım maliyeti, işçi maliyeti, bakım maliyeti sebebiyle kapatıldı. Üstelik yediği elektriğin haddi hesabı yok. Bir ayda kendi maliyetini, aylık giderler dışında kaç yılda kapatır sence? Aylık 10,000,000$ olsa bir yılda bile kapatamaz. Onlarca yıl gerekiyor. Aylık giderlerle 20-30 yılda anca kara geçen bir proje olur. 20-30 yıl büyük bir süre, bu süre zarfında Ankara'ya çok büyük bir yük olur.
%90'ı CHP gelince ülkenin 5 yılda düzeleceğini zannediyor.
Türkiye'nin başına dünyanın en iyi başkanı gelse bile 5 yılda düzelmez. Sadece diplomatik ilişkilerimizi düzeltmek 5 yılı aşar zaten. Minimum 20-30 yılda süper bir yönetimle refaha kavuşuruz, onun dışında imkansız.

Şu anki Muhalefet, Erdoğan'ın laciverti. Erdoğan hiçbir zaman ülkeyi güzel yönetemedi. Hep dünya krizinden yararlandı. 2008-2012 Amerika krizi buna büyük bir örnek. Kriz bittikten sonra Türkiye zaten yavaştan çökmeye başladı.

Geri