Neler Yeni

Ergenliğe giremiyorum

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
babanıza annenize sorun ne zaman ergenliğe girmiş diye, ben mesela 16 yaşındayım düzenli sakal bıyık tıraşı oluyorum, 1.5 yıl önce sadece bıyıklarım ve hafif sakalım çıkıyordu

Agent 47

80+
babanıza annenize sorun ne zaman ergenliğe girmiş diye, ben mesela 16 yaşındayım düzenli sakal bıyık tıraşı oluyorum, 1.5 yıl önce sadece bıyıklarım ve hafif sakalım çıkıyordu
Onları bilmiyorum fakat abim 12 yaşında girmişti. Onun 6. Sınıftaki hali bile benim 9. Sınıftaki halimden Daha uzun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben biraz erken girdim galiba, zararlarını şimdi anlıyorum...
Ne zararı olabilir ki geç girmekten kat kat daha iyidir ayrıca erken olduğunu düşünmüyorum tam zamanında girmişsiniz.

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Onları bilmiyorum fakat abim 12 yaşında girmişti. Onun 6. Sınıftaki hali bile benim 9. Sınıftaki halimden Daha uzun
değişir hocam, abim 1.65 boya sahip ve sakalları 18 yaşına doğru çıkmaya başladı, ben şuan 1.83 üm ve daha erken sakallandım, sivilceler bende geçen yıl net bir şekilde çıkmaya başladı

Mojo jojo

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zararı olabilir ki geç girmekten kat kat daha iyidir ayrıca erken olduğunu düşünmüyorum tam zamanında girmişsiniz.
11. Yaşım sonlarına doğru girdim ergenliğe, zararlını yazmayayım buraya 😂

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet başlıkta göründüğü gibi ergenliğe giremiyorum 9. Sınıfa gidiyorum 15 yaşıma giricem neredeyse fakat hiçbir belirti yok 1.58 boyum var sesim 6 yaşındaki çocuk gibi çıkıyor aynı. Yaşıtlarımın yanında çok küçük görünüyorum. Hatta yaşıtı bırakın benden 1 yaş küçük 8. Sınıfa giden arkadaşlarıma abi diyecem neredeyse. Çok kötü hissediyorum gerçekten umarım beni anlayabiliyorsunuzdur. Dışarıdan bakıldığında 12 yaşındaki çocuktan farkım yok.
Ne yapmalıyım İnternetten baktım fakat size de sormak isterim dostlarım. Aileme de söylemek istemiyorum bu durumu. Telefondan hızlıca yazdım yazım hataları olmuş olabilir kusura bakmayın.
18 yaşında olup 1.70 boyu olan ben bunu beğenmedi.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
ailenle konuş onlarda da öyleyse ırsi olabilir
hiç girmeyen gördün mü olur er geç boşver

Agent 47

80+
Böyle bir konu açarak girdiğini gösteriyorsun zaten. İlla vücudunun gorile dönmesine gerek yok.
İnternette yazan hiçbir belirti yok :D Nasıl girmiş olabilirim ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,388
Üyeler
164,487
Son üye
Bordo46
Top Bottom