ELECTUS
80+ Silver
Şimdi bi emoji atardımda neyse.
Şimdi bi emoji atardımda neyse.
Benden kalın en azından. Birde doğru düzgün mik yok sende.Şimdi bi emoji atardımda neyse.
Ben biraz erken girdim galiba, zararlarını şimdi anlıyorum...
Onları bilmiyorum fakat abim 12 yaşında girmişti. Onun 6. Sınıftaki hali bile benim 9. Sınıftaki halimden Daha uzunbabanıza annenize sorun ne zaman ergenliğe girmiş diye, ben mesela 16 yaşındayım düzenli sakal bıyık tıraşı oluyorum, 1.5 yıl önce sadece bıyıklarım ve hafif sakalım çıkıyordu
Ne zararı olabilir ki geç girmekten kat kat daha iyidir ayrıca erken olduğunu düşünmüyorum tam zamanında girmişsiniz.Ben biraz erken girdim galiba, zararlarını şimdi anlıyorum...
değişir hocam, abim 1.65 boya sahip ve sakalları 18 yaşına doğru çıkmaya başladı, ben şuan 1.83 üm ve daha erken sakallandım, sivilceler bende geçen yıl net bir şekilde çıkmaya başladıOnları bilmiyorum fakat abim 12 yaşında girmişti. Onun 6. Sınıftaki hali bile benim 9. Sınıftaki halimden Daha uzun
11. Yaşım sonlarına doğru girdim ergenliğe, zararlını yazmayayım burayaOnları bilmiyorum fakat abim 12 yaşında girmişti. Onun 6. Sınıftaki hali bile benim 9. Sınıftaki halimden Daha uzun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zararı olabilir ki geç girmekten kat kat daha iyidir ayrıca erken olduğunu düşünmüyorum tam zamanında girmişsiniz.
18 yaşında olup 1.70 boyu olan ben bunu beğenmedi.Evet başlıkta göründüğü gibi ergenliğe giremiyorum 9. Sınıfa gidiyorum 15 yaşıma giricem neredeyse fakat hiçbir belirti yok 1.58 boyum var sesim 6 yaşındaki çocuk gibi çıkıyor aynı. Yaşıtlarımın yanında çok küçük görünüyorum. Hatta yaşıtı bırakın benden 1 yaş küçük 8. Sınıfa giden arkadaşlarıma abi diyecem neredeyse. Çok kötü hissediyorum gerçekten umarım beni anlayabiliyorsunuzdur. Dışarıdan bakıldığında 12 yaşındaki çocuktan farkım yok.
Ne yapmalıyım İnternetten baktım fakat size de sormak isterim dostlarım. Aileme de söylemek istemiyorum bu durumu. Telefondan hızlıca yazdım yazım hataları olmuş olabilir kusura bakmayın.
Sen @Sadeceogrenmekistiyorum ' musun?Çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim moralimi yerine getirdiniz.