Agent 47
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef iyi biriydiSen @Sadeceogrenmekistiyorum ' musun?
Maalesef iyi biriydiSen @Sadeceogrenmekistiyorum ' musun?
Sen osun.Maalesef iyi biriydi
Şuan sen geçen seneki bensin. benim de boyum 1.57 idi sesim desen kız gibi canlı derslerde bi soruya cevap verince hoca teşekkürler kızım diyordu :') şuan 10. sınıfım boyum 1.62 oldu yavaş yavaş uzar diye düşünüyorum. Sesim ne kadar nefret etsem de çatallaşmaya, detone olmaya başladı. Bu konuyu görünce sevindim bi an, benim derdimden anlayan birileri de varmış diye. Çok telaş yapmamıza gerek yok diye düşünüyorum.Evet başlıkta göründüğü gibi ergenliğe giremiyorum 9. Sınıfa gidiyorum 15 yaşıma giricem neredeyse fakat hiçbir belirti yok 1.58 boyum var sesim 6 yaşındaki çocuk gibi çıkıyor aynı. Yaşıtlarımın yanında çok küçük görünüyorum. Hatta yaşıtı bırakın benden 1 yaş küçük 8. Sınıfa giden arkadaşlarıma abi diyecem neredeyse. Çok kötü hissediyorum gerçekten umarım beni anlayabiliyorsunuzdur. Dışarıdan bakıldığında 12 yaşındaki çocuktan farkım yok.
Ne yapmalıyım İnternetten baktım fakat size de sormak isterim dostlarım. Aileme de söylemek istemiyorum bu durumu. Telefondan hızlıca yazdım yazım hataları olmuş olabilir kusura bakmayın.
evet hocamÇok can sıkan bir durum
Ben biraz erken girdim galiba, zararlarını şimdi anlıyorum...
Ne zararı lna bende girdim bir zararı görmedimBen biraz erken girdim galiba, zararlarını şimdi anlıyorum...
Adam ölmüş zaten şimdi girse ne olur kiHaha ergenliği bekleyeni de ilk defa gördüm. ergenliğe girmezsin çat diye gelir lanet edersin o zaman anlarsın