Neler Yeni

Ergenyus Ateizmi 🤡

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Evet arkadaşlar merhaba.
Çağımızda bilinçsiz olan ve körü körüne fikirlerini savunan dinciler gibi aynı şeyi yapan ateist (?) insanlar da var. Şimdi sıra bu insanlarda.

Bu insanların özellikleri:
- Ateizmi İslam karşıtlığı olarak görmeleri ve İslamofobiye başvurmaları
- Havalı olmak için Ateizmi kullanmaları
- Bunlara göre ateist olmak demek İslam hariç bütün dinlere inanılabilir demektir. Ör: Haç kolyesi takmak.
- Dini değerleri yanlış anlamakla kalmazlar milli değerleri de emellerine alet ederler. Ör: Laikliği Ateizm ile bağdaştırırlar.
- Genelde lise çağındaki gençlerde çok sık görünüyor. Çünkü o yaştaki çocukların havalı olması gerekir. Bununda tek çaresi Ateist olmak. Go bro..

Zihinsel olarak gelişim çağında olan bu çocuklar dini/manevi değerlerini yanlış öğreniyorlar ve bunu aşırıya kaçırıyorlar. Çevrelerine de kötü örnek oluyorlar. Saygı, sevgi ne demek bilmiyorlar.
Bu tür insanlar çevrenizde varsa eğer bu insanları uyarın, doğruyu öğretin. (Doğrudan kastım onu dine davet etmek değil, yaptığının yanlış bir şey olduğunu, gösteriş için yapmaması gerektiği, inançlara saygılı olması gerektiğini ve insanların düşüncelerine önem vermesi gerektiğini anlatın).

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,725
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bu cümle özellikle Türkiye'deki çoğu ateistlerin özeti. Bir inanışa karşıt olmanın onları havalı yapacağına inanan zavallı ezikler. Bir müslüman olarak insanların inançlarına son derece saygılıyımdır. Ancak benim inancıma karşı saygısızlık yaptığı zaman işler değişir. Herkesin inancı kendinedir, herkes aynı şeye inanmak zorunda değil. İnancınızı içinizde yaşayın hawli(!) ateistler.
Bütün ateistlere değil, sırf ateist diye kendini havalı zanneden eziklere salladım, üstünüze alınmayın. Ya da alının bane

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet arkadaşlar merhaba.
Çağımızda bilinçsiz olan ve körü körüne fikirlerini savunan dinciler gibi aynı şeyi yapan ateist (?) insanlar da var. Şimdi sıra bu insanlarda.

Bu insanların özellikleri:
- Ateizmi İslam karşıtlığı olarak görmeleri ve İslamofobiye başvurmaları
- Bunlara göre ateist olmak demek İslam hariç bütün dinlere inanılabilir demektir. Ör: Haç kolyesi takmak.
- Dini değerleri yanlış anlamakla kalmazlar milli değerleri de emellerine alet ederler. Ör: Laikliği Ateizm ile bağdaştırırlar.
- Genelde lise çağındaki gençlerde çok sık görünüyor. Çünkü o yaştaki çocukların havalı olması gerekir. Bununda tek çaresi Ateist olmak. Go bro..

Zihinsel olarak gelişim çağında olan bu çocuklar dini/manevi değerlerini yanlış öğreniyorlar ve bunu aşırıya kaçırıyorlar. Çevrelerine de kötü örnek oluyorlar. Saygı, sevgi ne demek bilmiyorlar.
Bu tür insanlar çevrenizde varsa eğer bu insanları uyarın, doğruyu öğretin. (Doğrudan kastım onu dine davet etmek değil, yaptığının yanlış bir şey olduğunu, gösteriş için yapmaması gerektiği, inançlara saygılı olması gerektiğini ve insanların düşüncelerine önem vermesi gerektiğini anlatın).
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Ya da alının bane
Yanlış anlama alıntıladığım kısma güldüm.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,725
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Konuşmamız geçti kaç kere müslümanım işte. : )
Müslümansın, ama nasıl bir müslümansın? Esad gibi mi süleymancılar gibi mi Hanefi mezhebine inanan bir müslüman gibi mi? Veya benim gibi mezhep inancı olmayan bir müslüman mı?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,725
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hanbeli mezhebini inanırım.
Hanefilikten sonra bana en yakın olan mezheptir. Tamamen eskiden gelen kanunlara ve delillere dayanır. Çözüm yoksa sünnet ve kuran yolu ile çözüm aranır. En akılcı mezheptir. Güzel bir inancın var

Müslümansın, ama nasıl bir müslümansın? Esad gibi mi süleymancılar gibi mi Hanefi mezhebine inanan bir müslüman gibi mi? Veya benim gibi mezhep inancı olmayan bir müslüman mı?
Çok merak ediyorum mezhep inancın yoksa abdestliyken ergenliğe girmiş bir kıza veya kana dokununca abdestin bozuluyormu sana göre yada hangisine dokununca bozuluyor?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Konuşmamız geçti kaç kere müslümanım işte. : ) yani Yobazlaşmış müslüman mıyım sana göre o türden sorum
Bana göre nasılsın pek bir önemi yok. Burada kişiler üzerinden değil, genel konuşmak lazım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,725
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Çok merak ediyorum mezhep inancın yoksa abdestliyken ergenliğe girmiş bir kıza veya kana dokununca abdestin bozuluyormu sana göre yada hangisine dokununca bozuluyor?
Kana dokununca değil de vücudumdan kan akınca. Ergenliğe girmiş bir kıza dokununca abdestimin bozulması bana saçma geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada dediğin (hanefi mezhebine göre) saç veya tırnağa dokunmak değil tene dokunmak bozuyor. İki tarafın da yeniden abdest alması gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,073
Üyeler
166,874
Son üye
Razyn
Top Bottom