Neler Yeni

Ergenyus Ateizmi 🤡

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ateizm bir din değil inançtır. Ayrıca burada kimsenin inancına karışmıyoruz?
sssss.PNG

Harley yorulmadan onun cevabını sana vereyim.

mental bey

80+ Bronze
Ateistlerin yüzde 90'ını popüler kültürün ve bilimin etkisindedir. Kalan yüzde 10'u ise tartışmaya değen adam gibi adamlardır.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Çok küçük bir kesimden bahsediyorsun
neyyyyyy??? adamın bahsettiği şey türkiyenin 15-13 yaş ortalamasının bitki örtüsü resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuyu hiç açmayadabilirdim .d
Ateist biri olarak objektif davrandığımı düşünüyorum, yani davranmaya çalıştım. Bu kadar oldu.
Bu konuyu açmış olmam bile en büyük objektiflik göstergesi.
hocam sen ateist miydin

wake up to reality

80+ Silver
Bu insanların özellikleri:
- Havalı olmak için Ateizmi kullanmaları
Bir tane arkadaşım agnostik olan arkadaşıma özenip (kendisi bunu inkar ediyor) ateist gibi bir şey oldu. Gelmiş diyor ki ben zaten yıllardır inanmıyordum. Çocuk bunu dediği zaman daha birkaç ay önce oruç tutmuştuk. (tabi o zaman inanıyordu) Gelmiş uzun süredir inanmıyorum diyor. Tam bir apt.l. Ben de saldım çocuğu.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Evet arkadaşlar merhaba.
Çağımızda bilinçsiz olan ve körü körüne fikirlerini savunan dinciler gibi aynı şeyi yapan ateist (?) insanlar da var. Şimdi sıra bu insanlarda.

Bu insanların özellikleri:
- Ateizmi İslam karşıtlığı olarak görmeleri ve İslamofobiye başvurmaları
- Havalı olmak için Ateizmi kullanmaları
- Bunlara göre ateist olmak demek İslam hariç bütün dinlere inanılabilir demektir. Ör: Haç kolyesi takmak.
- Dini değerleri yanlış anlamakla kalmazlar milli değerleri de emellerine alet ederler. Ör: Laikliği Ateizm ile bağdaştırırlar.
- Genelde lise çağındaki gençlerde çok sık görünüyor. Çünkü o yaştaki çocukların havalı olması gerekir. Bununda tek çaresi Ateist olmak. Go bro..

Zihinsel olarak gelişim çağında olan bu çocuklar dini/manevi değerlerini yanlış öğreniyorlar ve bunu aşırıya kaçırıyorlar. Çevrelerine de kötü örnek oluyorlar. Saygı, sevgi ne demek bilmiyorlar.
Bu tür insanlar çevrenizde varsa eğer bu insanları uyarın, doğruyu öğretin. (Doğrudan kastım onu dine davet etmek değil, yaptığının yanlış bir şey olduğunu, gösteriş için yapmaması gerektiği, inançlara saygılı olması gerektiğini ve insanların düşüncelerine önem vermesi gerektiğini anlatın).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,084
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom