Ergenyus Ateizmi 🤡

Bidaha bu konu tarzı görürsem yemin ederim şu maymunlar gibi evdeki eşek kadar civciv le dönecem

Müslümanlara salladığın yazıda daha sertken bu yazında daha yumuşaksın; sanki kötü müslümanlar bilerek, isteyerek kötü oluyor, kötü ateistler yanlışlıkla, istemeyerek, mevcut şartlardan kötü oluyor gibi anlatmışsın; objektif olmamış yani.

Müslümanlara salladığın yazıda daha sertken bu yazında daha yumuşaksın; sanki kötü müslümanlar bilerek, isteyerek kötü oluyor, kötü ateistler yanlışlıkla, istemeyerek, mevcut şartlardan kötü oluyor gibi anlatmışsın; objektif olmamış yani.
Bu konuyu hiç açmayadabilirdim .d
Ateist biri olarak objektif davrandığımı düşünüyorum, yani davranmaya çalıştım. Bu kadar oldu.
Bu konuyu açmış olmam bile en büyük objektiflik göstergesi.

Son düzenleme:
Canı cehenneme

Kuran-Kerimi Okuyupta Din'den çıkanlara Bir şey diyemem ben Ama Hayatı Boyunca Kuran kerim okumayan Sonra Ben İslamı Saçma buluyorum diyip İslamdan çıkıyorsa O işte Saçmalıktır Dinin Yobazlaşması dinin suçu değildir İnsanın Suçudur.

Güzel Bir Konu Daha Ateizmin Ne Demek Olduğunu Bilmeden Ben Ateistim Diyenler Var.

Ya n'olursun kelimelerin baş harflerini küçük yaz. Sinir hastası oldum.
Artık Klavyem Kendisi Otomatik Büyük Harfe Düzeltiyor Yazdıklarımı Ve Bu Bir El Alışkanlığı Yapacak bir şey Yok.

Evet arkadaşlar merhaba.
Çağımızda bilinçsiz olan ve körü körüne fikirlerini savunan dinciler gibi aynı şeyi yapan ateist (?) insanlar da var. Şimdi sıra bu insanlarda.

Bu insanların özellikleri:
- Ateizmi İslam karşıtlığı olarak görmeleri ve İslamofobiye başvurmaları
- Havalı olmak için Ateizmi kullanmaları
- Bunlara göre ateist olmak demek İslam hariç bütün dinlere inanılabilir demektir. Ör: Haç kolyesi takmak.
- Dini değerleri yanlış anlamakla kalmazlar milli değerleri de emellerine alet ederler. Ör: Laikliği Ateizm ile bağdaştırırlar.
- Genelde lise çağındaki gençlerde çok sık görünüyor. Çünkü o yaştaki çocukların havalı olması gerekir. Bununda tek çaresi Ateist olmak. Go bro..

Zihinsel olarak gelişim çağında olan bu çocuklar dini/manevi değerlerini yanlış öğreniyorlar ve bunu aşırıya kaçırıyorlar. Çevrelerine de kötü örnek oluyorlar. Saygı, sevgi ne demek bilmiyorlar.
Bu tür insanlar çevrenizde varsa eğer bu insanları uyarın, doğruyu öğretin. (Doğrudan kastım onu dine davet etmek değil, yaptığının yanlış bir şey olduğunu, gösteriş için yapmaması gerektiği, inançlara saygılı olması gerektiğini ve insanların düşüncelerine önem vermesi gerektiğini anlatın).
İnsanların düşüncelerine önem verilmeli.

Bir arkadaşıma neden inanmadığını sorduğumda bana güzelce anlatıp mantıklı sebepler sunabiliyorken.

İnanan arkadaşım neden inandığını sorduğum için beni linçleyip, hocalara söyleyip, insanları bana karşı kışkırttı.

Burdan tabii ki genel bir yargı çıkaramayız fakat ben çevremdekileri gördüğüm kadarıyla İslam'a inanan aşırı derecede savunan kişilerin her türlü küfür, içki, dine göre yasak olan şeyleri yaptığını görürken tanıdığım inanmayan kişilerin asla bir suça karışmayıp küfür etmeden saygılı şekilde konuşup kendi halinde takılan insanlar olduğunu görüyorum.

Bu beni Islam dininden soğutuyor ve sorgulamama yol açıyor ve sonucunda kendim karar verip araştırıp inandığım şeyi seçiyorum. Yani anlatmak istediğim her İslam'a inanmayan *hawali* *ateistmoruq* gibi şeyler olmuyor. Bunu sana söylemiyorum genel konuşuyorum.

Ne diyosunuz bilader kimse kimsenin dinine karışamaz yargılayamaz isterse havalı olmak için ateizmi savunur isterse gerçekten inanmadığı için bunu yargılamak yada sorgulamak kimseye düşmez.

Ne diyosunuz bilader kimse kimsenin dinine karışamaz yargılayamaz isterse havalı olmak için ateizmi savunur isterse gerçekten inanmadığı için bunu yargılamak yada sorgulamak kimseye düşmez.
Yargılamadım zaten eleştirdim.

Geri