Neler Yeni

Erkek parfüm önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Gün boyunca en azından çoğunlukla kokusunu hisstirecek bir parfüm arıyorum.
Bütçe sınırlandırması yok ama 1-1.5k yı geçmezse iyi olur. Fresh çok yoğun olmayan bi koku olarak ne önerirsiniz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,784
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,784
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Farex

80+ Silver
Kardeşim o ürün o kadar ucuz değil ve edp olması gereken parfüm edt yazıyor bu demek oluyor kaliteli değil koku üstünde bile kalmaz ve esansı az demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe sınırlandırması yok ama 1-1.5k yı geçmezse iyi olur. Fresh çok yoğun olmayan bi koku olarak ne önerirsiniz
Kardeşim Mad parfümün kendi yaptığı parfümler var edp onlara bak kampanya vardır ben kullanıyorum 3000 tl ye almıştım ama benimki edp den öte elixir diye geçiyor ve çok güzel kalıcı kokusu

Freix

80+ Bronze
givenchy ınsense ultramarıne
çok fazla övgü aldığım bir parfüm, orjinali pahalı ama doldurma parfüm markalarında muadilleri var kokuları orjinale yakın. mağazalarda deneyip tercih edebilirsin.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yiğit Çelik
givenchy ınsense ultramarıne
çok fazla övgü aldığım bir parfüm, orjinali pahalı ama doldurma parfüm markalarında muadilleri var kokuları orjinale yakın. mağazalarda deneyip tercih edebilirsin.
Merhaba muadilde olsa güzel olsun istiyorum, bildiğiniz ucuz olmayan bargello gibi olmayan 500-1000tl arası güzel kalıcı bi şekilde bu parfümün muadilini satan bi yer var mı

Freix

80+ Bronze
Merhaba muadilde olsa güzel olsun istiyorum, bildiğiniz ucuz olmayan bargello gibi olmayan 500-1000tl arası güzel kalıcı bi şekilde bu parfümün muadilini satan bi yer var mı
david walker en iyisini satıyordu kalıcılığı iyiydi fakat yeni şişe tasarımına geçtiler ondan sonra kalıclığı bozuldu diye biliyorum ama hala koku olarak iyi. Avmlerde falan standları oluyor isim söylerseniz yardımcı olurlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
arap klon parfümler var güzel performans çıkartıyorlar fiyatlar da 1.500 tl civarında zaten.
maria adlı üretici var instagram üzerinden satış var güvenilir ve kaliteli kokuları var içine sinmediğini çalışmaz öneririm.
bu zincir markalar(david walker,mad) felan yanına yaklaşamaz).
mad markasının niche seri ürünleri var bir bayiye gidip deneyerek alabilirsin

Top Bottom