Neler Yeni

Erkek Şampuanı Önerisi

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cengiz Balkiraz
Selamlar. Şuanda Clear Kömür Özlü şampuanı kullanıyorum. İçerilerinde olan maddelerden dolayı Clear vb markaları kullanmak istemiyorum. Kullandığım şampuanın kokusu da çok kalıcı değil maalesef. .Ve saçım gerçekten sert. Çoğu berber fırça gibi diyor. Yatıp kalktığımda bile bozulmayan bir stil var. Anlayacağınız saçımı yapmak için vakit ayırmıyorum. Ve bu aralar saçımı 2'ye ayırmayı düşünüyorum. Bu kriterlere göre zararsız, saçlarımı yumuşatacak bir şampuan ve bunun yanında önerebileceğiniz bir bakım malzemesi varsa önerirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca yağlanma ve kepek sorunum yok.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Head&Shoulders denediniz mi? Veya BIOBLAS

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Head&Shoulders denedim ama BIOBLAS denemedim. BIOBLAS için önerebileceğiniz bir türü var mı ? Ve koku kalıcılığı nasıl ?
Ben kullanmadım ama kız arkadaşım iyi olduğunu söyledi. Koku olarak bilgim yok ne yazık ki.
Ayrıca eczanıza sorup en iyi türünü alabilirsiniz.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cengiz Balkiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanmadım ama kız arkadaşım iyi olduğunu söyledi. Koku olarak bilgim yok ne yazık ki.
Ayrıca eczanıza sorup en iyi türünü alabilirsiniz.
Teşekkürler. Belki düşünebilirim.

Saintes Maries

80+ Bronze
Selamlar. Şuanda Clear Kömür Özlü şampuanı kullanıyorum. İçerilerinde olan maddelerden dolayı Clear vb markaları kullanmak istemiyorum. Kullandığım şampuanın kokusu da çok kalıcı değil maalesef. .Ve saçım gerçekten sert. Çoğu berber fırça gibi diyor. Yatıp kalktığımda bile bozulmayan bir stil var. Anlayacağınız saçımı yapmak için vakit ayırmıyorum. Ve bu aralar saçımı 2'ye ayırmayı düşünüyorum. Bu kriterlere göre zararsız, saçlarımı yumuşatacak bir şampuan ve bunun yanında önerebileceğiniz bir bakım malzemesi varsa önerirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca yağlanma ve kepek sorunum yok.
saçının bu denli sert olmasının sebebi kullandığın şampuandan ziyade saçının yapısından kaynaklı. daha kısa modeller tercih ederek daha rahat edebilirsin, saçını çok sık yıkıyorsan ara verip, saçının doğal dengesine oturmasını sağlar, sonrasında çok sık olmayacak biçimde saçını yıkarsın. saçını yapısına uygun şekilde, kısa tutman senin için en sağlıklısı. işini bilerek yapan, anı değil saçı kurtarmak için kesim yapan mümkünse de uygun fiyatlı bir berber bulursan düzenli şekilde saçını kestirir, kafanı rahat tutarsın.

Top Bottom