Erkekte kalça sorunu

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar valla sıkıldım ya. Bana lütfen bilen bi adam çözümünü söylesin. Bıktım ya. O kadar diyet yaptım kilo verdim. Yok o … hala var. Kilom desen normal. Boy 1,75 kilo 66. Hiç bi yerde doğru dürüst yağ yok. Sadece orada. Daha da diyet yapsam zargana kalacağım. Lütfen bi yardım.

Arkadaşlar valla sıkıldım ya. Bana lütfen bilen bi adam çözümünü söylesin. Bıktım ya. O kadar diyet yaptım kilo verdim. Yok o … hala var. Kilom desen normal. Boy 1,75 kilo 66. Hiç bi yerde doğru dürüst yağ yok. Sadece orada. Daha da diyet yapsam zargana kalacağım. Lütfen bi yardım.
biraz daha diyet yap ve kalça egzersizi yap ödem de olabilir oradaki kütle

Şahsen bende böyle bir durum söz konusu olsa bu konuyu foruma açarak çözüm bulacağımı ümit etmeyi büyük saçmalık olarak düşünürüm. Aklımdan bu konuyu umuma açmak geçse dahi asla yapmam, çünkü bu benim özel, mahrem bir durumum. Burada niyetin amacın nedir tam olarak?

Gardaş o taraf küçülmüyor binbir türlü şey denedim ua . Ne nalet şeydir 😞

kalcanı kaslı ve sıkı yapacaksın senın genetık boyle diger vucut kaslaırnıda kaslı yapda sırıtmasın

Geri