daha demin hepsini yaptım...Erken uyumak, uyumadan önce en az 1 saat tel TV benzerlerine bakmamak. Son saatlerde bişey yememek. Aynı saat oranlarında uyuyup uyanmak.
alarm sesi olarak şunu kullanırsan daha rahat kalkarsın diyebilecğin bi tür var mı hocam?Erken uyumak, uyumadan önce en az 1 saat tel TV benzerlerine bakmamak. Son saatlerde bişey yememek. Aynı saat oranlarında uyuyup uyanmak.
Bir anda parlayan sesler olabilir kendim için diyorum. Slow sesler sanki uykumu devam ettiriyor gibi.daha demin hepsini yaptım...
Mesaj otomatik birleştirildi:
alarm sesi olarak şunu kullanırsan daha rahat kalkarsın diyebilecğin bi tür var mı hocam?
daha demin hepsini yaptım...
alarm sesi olarak şunu kullanırsan daha rahat kalkarsın diyebilecğin bi tür var mı hocam?
hocam eğer şarkı açmasam yatakta çok fazla düşünceye giriyorum şarkıda uykumu kaçırıyor bazen sessiz ortamda assssla uyuyamıyorum8 saat uyku süreni sabit tutmalısın. Yatmadan önce kesinlikle televizyon, telefon gibi ışıklı şeylerden uzak dur. Yatarken kafanı sakin tut çok düşünme ve sabah bir planın varmış gibi uyu.
Sabah kalp krizi geçirmek için birebir.