harley abla haklı knk kişisel tercihler yüzünden birini öldürmek için mağarada fln yaşaman lazımÖldürmek kişisel görüşünse muhtemelen Taliban üyesi falansın.
Özüne dönmüşsün. Sevindirici.اتفقنا
Yalnızca sen ölsen nasıl olur? Hem başka o kadar kişinin ölmesine de gerek kalmaz.Evet, hepsi ölsün. Oğlum bir gün gelip bana baba ben erkeklerden hoşlanıyorum derse onu ilk önce döver sonra dışarı atarım ne hali varsa görsün. Bu konuda çok ciddiyim
Yok be mağara bana göre değilharley abla haklı knk kişisel tercihler yüzünden birini öldürmek için mağarada fln yaşaman lazım
Güzeldi.Yalnızca sen ölsen nasıl olur? Hem başka o kadar kişinin ölmesine de gerek kalmaz.
dağlarda yaşa o zaman knk belki öldürecek daha az insan bulursunYok be mağara bana göre değil
Böyle bir insansın knkOnlar ölmeden ben ölürsem gözüm açık gider üzülürüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnan bana öyle bir insan olsaydım yapacağım ilk şey bir el bombası alıp şuraya atmak olurdu. Ama öyle bir insan değilim
Alıntıyı görüntüle
İnsanlar hayatı seni ilgilendirmezEvet, hepsi ölsün. Oğlum bir gün gelip bana baba ben erkeklerden hoşlanıyorum derse onu ilk önce döver sonra dışarı atarım ne hali varsa görsün. Bu konuda çok ciddiyim