Neler Yeni

Eşim için telefon önerisi istiyorum.(Telefon alındı)

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih

şöyle bir ilan buldum bahsettiğim telefonlardan daha iyi gibi duruyor özellik karşılastırmasında vs. ancak marka sanırım TR'de yeni sizin bir fikriniz varmı bu marka hakkında ?
Hocam özelliklerine 1 ilandaki açıklamaya baktım sadece ram ve kamerası gayet iyi ama youtube inceleme videosunu da izleyip karar verin lütfen

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Hocam özelliklerine 1 ilandaki açıklamaya baktım sadece ram ve kamerası gayet iyi ama youtube inceleme videosunu da izleyip karar verin lütfen
Yorumları bayağı kötü hemde satılmış ilan.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Hiç bulaşmayın hocam o zaman. Bence yurtdışına bir göz atın derim tekrardan 0 kapalı kutu satılıyor çoğu yerde zaten :)
Valla infinix zero x pro da gözüm kalmadı değil. 4600₺ diyor adam bilemedim.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Facebook gruplarında infinix zero 20/ 8-256 5.300 try civarı. zero x pro ise 5400.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
6k ya adam gibi telefon yok şaka gibi :D

Strelok

80+ Silver
O zaman kasa kasa dona dona kullanır reis haberin olsun o üstteki telefonlar rezil kepaze telefonlar.
Hele o M12 arkadaşım aldı.Ben önermedim yinede gitti aldı sonradan çok pişman oldu.Arayüzde uygulamalarda sağda solda çok kasıyor.
4500 Altına A15S reis bulursan A16S de olur bir düşün

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Facebook gruplarında infinix zero 20/ 8-256 5.300 try civarı. zero x pro ise 5400.
Tek korkum donanımsal yada yazılımsal bir hata çıkarsa diye ekran kırılması falan çok dert değil.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Valla infinix zero x pro da gözüm kalmadı değil. 4600₺ diyor adam bilemedim.
İnfinix cihazlar fena değil ama oyun vs için önermem. Kamera vs testlerine youtubeden bir bakın beğenirseniz alabilirsiniz tabikide

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Tek korkum donanımsal yada yazılımsal bir hata çıkarsa diye ekran kırılması falan çok dert değil.
mixgsm, isa aslan idi heralde 1 haftaya kadar donanımsal sorunlarda iade alıyor diye bilyorum bir bakın. Not: hic alışveriş yapmadım güvenilir mi? bilmiyorum.

Ömer_19

80+ Bronze

Abi bak sana redmi 10 2022 bu var benim arkadaş kullanıyor çok memnun pubg falan oynuyo gayet iyidir eşinin ekranın ips olmasından şikayetci olcağını düşünmüyorum zaten pek fark yok dikkatli bakmayınca bu var yani sana abim

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
İnfinix cihazlar fena değil ama oyun vs için önermem. Kamera vs testlerine youtubeden bir bakın beğenirseniz alabilirsiniz tabikide
mixgsm, isa aslan idi heralde 1 haftaya kadar donanımsal sorunlarda iade alıyor diye bilyorum bir bakın. Not: hic alışveriş yapmadım güvenilir mi? bilmiyorum.
valla sanırım artık yurtdışına döneceğim gibi 4600₺'ye İnfinix zero x pro çok mantıklı geldi sonrası ne olur bilemiyorum umarım sorun cıkmaz.

Top Bottom