Eşim için telefon önerisi istiyorum.(Telefon alındı)

şöyle bir ilan buldum bahsettiğim telefonlardan daha iyi gibi duruyor özellik karşılastırmasında vs. ancak marka sanırım TR'de yeni sizin bir fikriniz varmı bu marka hakkında ?
Hocam özelliklerine 1 ilandaki açıklamaya baktım sadece ram ve kamerası gayet iyi ama youtube inceleme videosunu da izleyip karar verin lütfen

Hiç bulaşmayın hocam o zaman. Bence yurtdışına bir göz atın derim tekrardan 0 kapalı kutu satılıyor çoğu yerde zaten :)
Valla infinix zero x pro da gözüm kalmadı değil. 4600₺ diyor adam bilemedim.

Facebook gruplarında infinix zero 20/ 8-256 5.300 try civarı. zero x pro ise 5400.

6k ya adam gibi telefon yok şaka gibi :D

O zaman kasa kasa dona dona kullanır reis haberin olsun o üstteki telefonlar rezil kepaze telefonlar.
Hele o M12 arkadaşım aldı.Ben önermedim yinede gitti aldı sonradan çok pişman oldu.Arayüzde uygulamalarda sağda solda çok kasıyor.
4500 Altına A15S reis bulursan A16S de olur bir düşün

Facebook gruplarında infinix zero 20/ 8-256 5.300 try civarı. zero x pro ise 5400.
Tek korkum donanımsal yada yazılımsal bir hata çıkarsa diye ekran kırılması falan çok dert değil.

Tek korkum donanımsal yada yazılımsal bir hata çıkarsa diye ekran kırılması falan çok dert değil.
mixgsm, isa aslan idi heralde 1 haftaya kadar donanımsal sorunlarda iade alıyor diye bilyorum bir bakın. Not: hic alışveriş yapmadım güvenilir mi? bilmiyorum.

Abi bak sana redmi 10 2022 bu var benim arkadaş kullanıyor çok memnun pubg falan oynuyo gayet iyidir eşinin ekranın ips olmasından şikayetci olcağını düşünmüyorum zaten pek fark yok dikkatli bakmayınca bu var yani sana abim

İnfinix cihazlar fena değil ama oyun vs için önermem. Kamera vs testlerine youtubeden bir bakın beğenirseniz alabilirsiniz tabikide
mixgsm, isa aslan idi heralde 1 haftaya kadar donanımsal sorunlarda iade alıyor diye bilyorum bir bakın. Not: hic alışveriş yapmadım güvenilir mi? bilmiyorum.
valla sanırım artık yurtdışına döneceğim gibi 4600₺'ye İnfinix zero x pro çok mantıklı geldi sonrası ne olur bilemiyorum umarım sorun cıkmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,759
Üyeler
185,164
Son üye
oomerfarukkuzu
Geri