Neler Yeni

Espresso Lab vs Starbucks

Seçiniz

• Oy kullanan toplam üye
    79
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kadir Çelik
ikisi de değil ama espressolab hiç değil boykottan bağımsız

CupOk

80+ Bronze
maraş depreminde resmi olarak +55.000 kişi öldü ve tahmin edildiği gibi %51lik kesim tarafından 2 haftada unutuldu. aylardır süren filistin savaşında ölen 60.000 kişinin 2 yıldır boykotunu yapıyorlar. biz kendi ülkemizde yaşanan olaylara karşı boykot yapınca da biz orman çocuğu oluyoz nedense. bu "sağ" kesime hiçbir şey anlatamazsın kanka yapacak bir şey yok. bazen oturup konuştuğum adamdan azcık sağ bi görüş sezersem kalkıp gidiyom valla
ne 55 i kurum kendisi dedi 130k

ensareiz

80+ Silver
Kahve dünyası hacı
harbiden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerli ve Milli Espresso Lab kahveleri vs boykot starbucks kahveleri tarafınızı belli ediniz.
Hangi kahveci daha lezzetli kahve yapıyor? Fiyatları da göz önünde bulundurmak lazım.
Ve benim tercihim yerli ve milli kahvecimizden yana.

Buradaki karşılaştırmada temel unsur fiyat/performans. Buna göre yorum yapınız. Siyaset yapmayınız!
expresso da starbucks da berbat bence en iyi kahve dünyası

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,933
İsim
Taha yücel
Knk bu olaylardan önce olarak ben gittiğimde izlenim ve kalite olarak bence espressolab tatlılarıda güzel mekanları stara göre daha güzel kadıköyün en nezih yerinde oturuyorum eslab dicem kısaltcam eslabın ortamı daha iyi starlar yol gecen hanına dönmüş her telden keko o mu herkes var sevmiyorum. Ama bana kalırsa 2 side değil çünkü zincir olmayan bu tarz self servis daha güzel iyi cafeler var farklı yerlere gitmek çok daha iyi hem ordaki işletmeye kazandırıyoruz hemde bu 2 ninden çok daha hizmet bence en son stara gideli 8 ay olmuştur eslabe hayatımda 4 defa gittim zaten genelde dediğim cafeler de oluyorum

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Knk bu olaylardan önce olarak ben gittiğimde izlenim ve kalite olarak bence espressolab tatlılarıda güzel mekanları stara göre daha güzel kadıköyün en nezih yerinde oturuyorum eslab dicem kısaltcam eslabın ortamı daha iyi starlar yol gecen hanına dönmüş her telden keko o mu herkes var sevmiyorum. Ama bana kalırsa 2 side değil çünkü zincir olmayan bu tarz self servis daha güzel iyi cafeler var farklı yerlere gitmek çok daha iyi hem ordaki işletmeye kazandırıyoruz hemde bu 2 ninden çok daha hizmet bence en son stara gideli 8 ay olmuştur eslabe hayatımda 4 defa gittim zaten genelde dediğim cafeler de oluyorum
sağolasın siyasete girmeden istediğim yorumu yapan nadir kişilerdensin. herkes siyaset kavga gürültü peşinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,513
Üyeler
171,933
Son üye
pogba55
Top Bottom