starbucks boykot diğer marka yerli ve milliİkisi de boykot
Fazla milli olduğu için boykot hocamstarbucks boykot diğer marka yerli ve milli
ne 55 i kurum kendisi dedi 130kmaraş depreminde resmi olarak +55.000 kişi öldü ve tahmin edildiği gibi %51lik kesim tarafından 2 haftada unutuldu. aylardır süren filistin savaşında ölen 60.000 kişinin 2 yıldır boykotunu yapıyorlar. biz kendi ülkemizde yaşanan olaylara karşı boykot yapınca da biz orman çocuğu oluyoz nedense. bu "sağ" kesime hiçbir şey anlatamazsın kanka yapacak bir şey yok. bazen oturup konuştuğum adamdan azcık sağ bi görüş sezersem kalkıp gidiyom valla
harbidenKahve dünyası hacı
expresso da starbucks da berbat bence en iyi kahve dünyasıYerli ve Milli Espresso Lab kahveleri vs boykot starbucks kahveleri tarafınızı belli ediniz.
Hangi kahveci daha lezzetli kahve yapıyor? Fiyatları da göz önünde bulundurmak lazım.
Ve benim tercihim yerli ve milli kahvecimizden yana.
Buradaki karşılaştırmada temel unsur fiyat/performans. Buna göre yorum yapınız. Siyaset yapmayınız!
kahve dünyası yerli ve milli olarak bence de gayet iyiharbiden
Mesaj otomatik birleştirildi:
expresso da starbucks da berbat bence en iyi kahve dünyası
senin amacın ne?starbucks boykot diğer marka yerli ve milli
niçin?senin amacın ne?
Onun üstüne bir de daha bilinmeyenleri ekle. Diğer kafalar da gitsin hala İsrail boykotu yapsın. Ülkede bir şey olsa hemen örtbas ederlerne 55 i kurum kendisi dedi 130k
dicek hiçbir şey yoksenin amacın ne?
sağolasın siyasete girmeden istediğim yorumu yapan nadir kişilerdensin. herkes siyaset kavga gürültü peşindeKnk bu olaylardan önce olarak ben gittiğimde izlenim ve kalite olarak bence espressolab tatlılarıda güzel mekanları stara göre daha güzel kadıköyün en nezih yerinde oturuyorum eslab dicem kısaltcam eslabın ortamı daha iyi starlar yol gecen hanına dönmüş her telden keko o mu herkes var sevmiyorum. Ama bana kalırsa 2 side değil çünkü zincir olmayan bu tarz self servis daha güzel iyi cafeler var farklı yerlere gitmek çok daha iyi hem ordaki işletmeye kazandırıyoruz hemde bu 2 ninden çok daha hizmet bence en son stara gideli 8 ay olmuştur eslabe hayatımda 4 defa gittim zaten genelde dediğim cafeler de oluyorum
siyaset yapcak bişey yok knkm zaten direk yaşadımı söyledimsağolasın siyasete girmeden istediğim yorumu yapan nadir kişilerdensin. herkes siyaset kavga gürültü peşinde