peki ortalama 87 mh ile kazarsam ne kadar gelirim olur?Daha yeni açmışsın. Current hasrate'inin reported hasrate değerine gelmesi 1-2 saat bile sürebilir.
Korkulacak bir şey yok, her şey olması gerektiği gibi.
Shares buldukça artar. 20-30 dakka sonra artar 1,5 saat sonra 100' ü görürsün falan gene düşer o çok aldırma. Reported' ı geçince 40 MH' ın altına tekrar düşmediği sürece iyidir.90 MH kazım gücüm var 3080 ile fakat curAlıntıyı görüntülerent 4 mh gösteriyor nasıl çözebilirim 10dk falan oldu biraz zaman versem geçer mi
bu işler için en temiz miner hangisidir normalde nicehash kullanıyordum fakat phoenix miner a geçtimShares buldukça artar. 20-30 dakka sonra artar 1,5 saat sonra 100' ü görürsün falan gene düşer o çok aldırma. Reported' ı geçince 40 MH' ın altına tekrar düşmediği sürece iyidir.
Phoenix miner + Ethermine en iyisidir. Gece açık bırak sabah bi bak farkı anlarsınbu işler için en temiz miner hangisidir normalde nicehash kullanıyordum fakat phoenix miner a geçtim
GPU Core MHz 1450' den sonrası gereksiz. Memory Clock ise GDDR6' da minimum 8000, GDDR6X' de 9750 olmalı.Power limiti arttırıp mh arttırmak worth mü power limit 70 den sonra
Kaç w/mh böyleayarlar böyle benim şu anda rtx 3080 var memory temp 90 altındaAlıntıyı görüntüle