ETH current MH düşük yardım edermisiniz

biosun güncel olup olmamsıyla bir alakası olabilir mi

Sanmıyorum, ekran kartının modelini söyleyebilir misin. Asus , Msi , Palit vs. ?

1) Core Clock ayarını -200'e çek. Daha sonra arkaplanda ekran kartını kullanan uygulama var mı kontrol et.
2) Hatta stabil bir test istiyorsan ekranda bir şey olmasın, masaüstüne geç ve monitörünü kapat. (PC açık olsun sadece monitörü kapat)
3 )5 dakika bekledikten sonra hızını tekrar kontrol et.

Gün içinde pc kullanırken benim hızım da 88'e düşüyor. Monitörü kapattığımda ise ciddi oranda hız artışı yaşıyorum.

Sanmıyorum, ekran kartının modelini söyleyebilir misin. Asus , Msi , Palit vs. ?

1) Core Clock ayarını -200'e çek. Daha sonra arkaplanda ekran kartını kullanan uygulama var mı kontrol et.
2) Hatta stabil bir test istiyorsan ekranda bir şey olmasın, masaüstüne geç ve monitörünü kapat. (PC açık olsun sadece monitörü kapat)
3 )5 dakika bekledikten sonra hızını tekrar kontrol et.

Gün içinde pc kullanırken benim hızım da 88'e düşüyor. Monitörü kapattığımda ise ciddi oranda hız artışı yaşıyorum.
Tuf

Gel sarılalım, benimki de TUF :)

Ne güzel +1500'e çekebilmişsin, benimki 900'den sonra crash atıyor.

5 dakika monitör kapalı bekle ve hızını tekrardan at. Eğer olmazsa bana özelden yaz, gerekirse dc'den karşılaştıralım.

HWInfo64 üzerinden ekran kartın thermal throttling yaşıyor mu kontrol et.

Gel sarılalım, benimki de TUF :)

Ne güzel +1500'e çekebilmişsin, benimki 900'den sonra crash atıyor.

5 dakika monitör kapalı bekle ve hızını tekrardan at. Eğer olmazsa bana özelden yaz, gerekirse dc'den karşılaştıralım.

HWInfo64 üzerinden ekran kartın thermal throttling yaşıyor mu kontrol et.
95 mh yapabildim monitör açık memory clock +1350 core clock -400 pw %70

95 mh yapabildim monitör açık memory clock +1350 core clock -400 pw %70
Memory zorlayabilirsin aslında, 1500 dene tekrardan, ama 1350'den 1500'e çıkarınca hızın azaldıysa thermal throttling yaşıyor olabilme ihtimalin yüksek.

core clock u en az yapsam ne olur
Core hızı çok fazla etkilemiyor. Önemli olan sıcaklık ve memory clock.

Core'u çok düşürme zaten, düşürürsen hızın çok düşer. O sadece elektrik tüketimini bir miktar daha düşürmek için, core hızını düşürünce ona gidecek elektrik memory'e gidiyor.

Core hızı çok fazla etkilemiyor. Önemli olan sıcaklık ve memory clock.

Core'u çok düşürme zaten, düşürürsen hızın çok düşer. O sadece elektrik tüketimini bir miktar daha düşürmek için, core hızını düşürünce ona gidecek elektrik memory'e gidiyor.
sen hangi ayarlarda hangi hızları alıyorsun reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,841
Üyeler
188,485
Son üye
Butcher?
Geri