silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
2K farka pek değeceğini sanmıyorum.Reis hesap kitabımı yaptım şuan bile iyi para kazandırıyor bana göre. kartları 20k dan hesapladım 2 yılda kartın parası çıkıyor ve sonra kart başına 1k kalıyor elektrik falan düştüm psu herşeyin parası çıkıyor 2 yıla. 2 siteden hesapladım ne kadar doğru bilemem eth 9150 diyor 10 tane karta etc de 14000 diyor reis etc kasayım o zaman ?. bu arada mesela 20k ya asus tuf da alabilirim 18k ya dedigin kartı da hangisini almak daha mantıklı 2k vermeye değer mi. reis dedigin psu kaç tane 3080 besler palit gamerock bu psu ve pervane klima falan da ayarlicam elektirik falan da kesilebiliyor ara sıra jeneratör bile ayarlarım kartlar kaç yıl dayanır 2 yıl sonra bi sıkıntı olmaz herhalde.
Dediğim 800W güç kaynağına 2 kart bağlamanı öneririm. Fazlası uzun vadede güç kaynağını zorlar.
Pervane veya büyük bir rig için klima çok önemli cidden ona önem ver. Jeneratöre falan gerek yok elektrik kesildiği zaman kazımın durması daha kârlı olur. Sadece akım korumalı priz gibi sistemin bozulmasını önleyecek şeyler kullanabilirsin.