Neler Yeni

Ethereum yok oldu !!

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,124
İsim
Kadir
@thepublicman 5 bini 200 bin yaptığım zamanı bilirim 4-5yili deviriyorum gulebilirsin
Tarih tekerrür den ibaret olduğu kadar bilinçsiz paralar bitince çıkar YTD
Satanlar acaba bilgisizler mi yoksa paniğe kapılan üreticiler mi? FED'in faiz arttırdığı ortamda Nasdaq Dow jones bile çakılıyor kripto paralar mı ayakta kalacak? Demokratlar güçlü doları sever sermayeyi değil. BTC kim bilir ne zaman tekrar zirve yapar onu bilemeyiz FED faiz arttırdıkça yeni zirvenin zor olduğunu düşünüyorum. Güldüğüm kısım mining dışında gelecek bitmez gelecek bir gün elbet gelecek komik geldi

Bilgici Bilim

80+ Bronze

Bilgici Bilim

80+ Bronze

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

OnurCiftci26

80+ Bronze
Satanlar acaba bilgisizler mi yoksa paniğe kapılan üreticiler mi? FED'in faiz arttırdığı ortamda Nasdaq Dow jones bile çakılıyor kripto paralar mı ayakta kalacak? Demokratlar güçlü doları sever sermayeyi değil. BTC kim bilir ne zaman tekrar zirve yapar onu bilemeyiz FED faiz arttırdıkça yeni zirvenin zor olduğunu düşünüyorum. Güldüğüm kısım mining dışında gelecek bitmez gelecek bir gün elbet gelecek komik geldi
2024 halving var en kötü senaryo 2023 sonuna kadar düşüş ve yatay seyrediş 2024-2025 boğa sezonu (yükseliş) YTD.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
onun bilgi çalınmasını önlemek olduğunu bilmeyecek kadar cahil olamassın heralde
Aynen dostum ABD nin kimliklerini Java yazmıştır. Javada CIA in en büyük haber alma organlarındandır. Evet cahil olamam boşuna yıllarımı vermedim şimdi iyi günler

Top Bottom